The Artful Escape oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 23.06.2020 - 13:54
Beethoven & Dinosaur tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanacak aksiyon macera oyunu The Artful Escape için oynanış videosu yayınladı.

Beethoven & Dinosaur tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanacak aksiyon macera oyunu The Artful Escape için oynanış videosu yayınladı. Francis Vendetti, ilk performansından önce ölü bir halk efsanesiyle ve kendi hayal gücünün kozmik gezintileriyle mücadele ediyor. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Artful Escape'in yaratıcı yönetmeni Johnny Galvatron (eski adıyla Megatron) oyun hakkında "Genç bir gitar dahisi olan Francis, sahne karakterini keşfetmek için psychedelic bir yolculuk yaparken, holografik amplifikatörleri ile bir lazer dizisi oluşturmak için LoudJacket'in gücünü kullanıyor. Artful Escape'de yürüyüş yaparken, koşarken, zıplarken, havada yürürken, tırmanırken ve takılırken, hayal kırıklığına uğramış halklar, nostaljik köylüler, yaban hayatı ve gerçeklere meydan okuyan devler ile karşılaşacak ve sohbet edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

The Artful Escape oynanış videosu yayınlandı

The Artful Escape oynanış videosu yayınlandı

İlk performansından önce ölü bir halk efsanesiyle ve kendi hayal gücünün kozmik gezintileriyle mücadele eden genç gitarist Francis, sahne karakteri için ilham almak amacıyla psychedelic ve çok boyutlu bir yolculuğa çıkıyor.

Ana Özellikler

• Close Encounters of the Third Kind tarzı müzikler.

• Hikayendeki bilim kurgu başlangıçlarından yüz boyandaki simlerin rengine kadar çeşitli özelleştirmelerle kendi sahne karakterini oluştur.

• Çeşit çeşit varlıklarla konuş: inancını kaybetmiş hancılar, nostaljik köylüler, vahşi uzaylı yaşam formları ve gerçekliğin sınırlarını zorlayan behemoth'lar.

• Çoklu evrende yürü, koş, çift zıpla, havada yürü, yolculuklara çık ve dans et. Hareketlerinden tetiklenen ve sesten oluşan ortamlardan geç; sanki dünya koca bir enstrümanmış gibi hissedeceksin.

Oyun ilk olarak 2016 yılında bir Kickstarter projesi olarak başlamıştı. Başlarda güzel giden kampanya sonrasında ne yazık ki başarısız olmuştu. Ancak Annapurna Interactive projeye dahil oldu ve geliştirici ekip oyunu yapmaya kaldığı yerden devam etti. The Artful Escape'in bu yıl PC, Xbox One ve Apple Arcade platformları için piyasaya çıkması bekleniyor. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu bekliyor? Ayrıca oynanış videosunda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Artful Escape oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir