The Avengers'ın yeni adı belli oldu

Ceyda Doğan 22.07.2013 - 16:59
İşte The Avengers: Age of Ultron hakkında son detaylar
Comic-Con bu yıl hiç kuşkusuz, birçok sürprizi beraberinde getirdi. Batman ve Superman konusunda yayımlanan son logodan sonra, bu sefer karşımıza yeni The Avengers ile ilgili farklı bir haber geliyor.

Uzun süredir, yeni bir The Avengers filminin olacağını biliyorduk. Elimizdeki detaylar sınırlı olsa bile, insan ikinci filminin adının ne olacağını merak etmeden duramıyor. The Avengers: Age of Ultron ismiyle, yeni Avengers bizlere "merhaba" diyor. Bu isimden de anlaşılacağı üzere, filmin baş düşmanı aslında Thanos değil, Ultron oluyor. İlk filmin, son sahnesini hatırlayanlar vardır. Son sahnede Thanos'un gözükmesi, The Avengers için akıllarda birçok senaryo yazılmasına neden olmuştu. Comic-Con'da yapılan bu duyurudan sonra The Avengers: Age of Ultron, bizlere baş düşmanı farklı bir isimle sunacağını açıklamış oldu.

Son olarak The Avengers: Age of Ultron'un çekimleri 2014 yılında başlayacak, böyle bir durumda görseller ve videolar için 2014'ün sonuna kadar bekleyeceğiz. Film, 1 Mayıs 2015 tarihinde vizyona girecek.

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Avengers'ın yeni adı belli oldu
İlginizi Çekebilir