The Batman filminde Riddler'ı kimin oynayacağı belli oldu

Ersin Kılıç 18.10.2019 - 13:40
Filmin kötülerinden biri açıklandı

The Batman filminden bu aralar oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor. Filmin yönetmenliğini yapan Matt Reeves kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklama ile bu sefer de Riddler karakterini oynayacak kişiyi duyurdu.

The Batman filminde Riddler'ı Paul Dano canlandıracak

Yönetmenin yaptığı açıklamaya göre filmde Riddler rolünü Golden Globe adaylığı da bulunan Paul Dano canlandıracak. Daha önce Little Miss Sunshine, There Will Be Blood ve 12 years a Slave gibi iddialı yapımlarda yer alan Paul Dano, bu sefer ise bilmeceleri ile Batman'in başına bela olacak.

Hatırlarsanız Riddler rolü için ilk olarak Jonah Hill ismi geçmiş fakat dün yapılan açıklamada ünlü oyuncunun projede yer almayacağı duyurulmuştu. Robert Pattinson'ı Bruce Wayne rolü ile izleyeceğimiz yeni Batman filminde Zoe Kravitz ise Selena Kyle karakterine, yani Catwoman'a hayat verek. Temmuz 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
zeynepsudebal
zeynepsudebal 18.10.2019 14:53
Prisoners filminde izlemiştim gerçekten iyiydi, David Tennant'ı Riddler için dediklerinde baya yakıştırdım ama bence Paul Dano da iyi bir iş çıkarır. Benim merak ettiğim konu, filmde Riddler, Penguin ve büyük ihtimalle Dick de olacak, şöyle Arkham Knight uyarlaması tarzında bir film yapsalar çok harika olurdu diye düşünüyorum.
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2019 23:37
ben tam yazacaktım. filmleri yazmışlar prisonersı nasıl es geçmişler diye ki iddialı yapımların kralları arasındadır prisoners. rolününde hakkını vermişti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Batman filminde Riddler'ı kimin oynayacağı belli oldu
İlginizi Çekebilir