Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Sinema ve Dizi Haberleri

The Batman Part II Daha Korkunç ve Daha Büyük Olacak

Colin Farrell, The Batman Part II senaryosunu okuduğunu açıkladı. Oyuncu, devam filminin çok daha korkunç ve büyük ölçekli olduğunu söyledi.

The Batman Part II Daha Korkunç ve Daha Büyük Olacak

DC hayranlarının sabırsızlıkla beklediği The Batman Part II, Matt Reeves’in yönetmenliğinde yavaş yavaş şekilleniyor. İlk filmden beş yıl sonra gelecek devam yapımı için hazırlıklar sürerken, filmin en merak edilen noktalarından biri de Colin Farrell’ın geri dönüşü oldu. Karakteri The Penguin ile beğeni toplayan ünlü oyuncu, bu kez daha kısa bir rolle karşımıza çıkacağını ama senaryonun büyüklüğünden oldukça etkilendiğini dile getirdi.

The Batman Part II Daha Karanlık Bir Atmosfer Sunacak

Farrell, senaryonun tamamını okuduğunu ve detay veremese de filmin önceki yapımdan daha derin ve korkutucu olduğunu belirtti. Oyuncunun ifadesine göre bu kez hikâyenin ölçeği büyüyor, Batman’in karşılaşacağı tehlikeler çok daha sarsıcı bir boyuta ulaşıyor. Farrell’ın filmde daha kısa süre yer alacak olması hayranları üzecek olsa da, devam filminin hikâyesi çok daha farklı bir ağırlığa sahip olacak.

The Batman Part II Daha Korkunç ve Daha Büyük Olacak

Yönetmen Matt Reeves, ilk filmde Gotham’ın karanlık atmosferini başarıyla yansıtarak izleyiciden büyük övgü toplamıştı. Reeves ve Mattson Tomlin’in birlikte kaleme aldığı yeni senaryonun, karakter derinliği ve gerilim dozunu daha da artırması bekleniyor. Özellikle Bruce Wayne’in içsel çatışmalarına ve Gotham’ın giderek daha tehlikeli hale gelen yapısına odaklanacağı düşünülüyor.

Kadronun önemli isimleri de geri dönüyor. Robert Pattinson yeniden Batman olarak karşımıza çıkarken, Andy Serkis Alfred’i, Jeffrey Wright ise James Gordon’u canlandırmaya devam edecek. Farrell’ın Penguin performansı The Batman’de çok konuşulmuş, ardından gelen HBO dizisiyle de Emmy ödülü kazanmıştı. Bu nedenle Farrell’ın kısıtlı rolüne rağmen karakterinin hikâyede etkili bir yeri olması bekleniyor.

Warner Bros. tarafından açıklanana göre The Batman Part II, 1 Ekim 2027’de vizyona girecek. Çekimlerin 2026’nın başında Londra’daki Leavesden Stüdyoları’nda başlaması planlanıyor. Film, şimdiden DC evreninin en iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

İçeriye siyasi saçmalıklar atmasınlar, Zibermen çok kötüydü ve samimiyetsizdi.

0 puan
MO
MK Okuru

İçeriye siyasi bişiler atsınlar, Superman çok iyiydi

0 puan
MO
MK Okuru

19:03 GunnBot hemen damlamış, gunn daha MoS kadar hasılat yapamadı ne anlatıyorsun sen acaba? Güzelim supermani şamaroğlanına çevirtmiş bir de "superman umuttur!" diye motto satıyosunuz. Siz gidin sulu zırtlak marvel filmlerinden devam edin.

0 puan
MO
MK Okuru

Yoksa Baykuşlar Divanı mı geliyor? Tehlike her yerde, herkes şüpheli tarzı vir yaklaşımla, Batman kime, neye güveneceğini şaşırsa ve bunu seyirciye iyi yansıtsalar çok sağlam bir film olur, Nolan üçlemesini fena sallar

0 puan
MO
MK Okuru

Tamamen katiliyorum. Ben de fantastik filmleri sevdigim kadar gercekci ve karanlik yapimlari begeniyorum. Gunn sozde comic-nazi'leri eglendiricem diye yeni Superman filminde epey sacmalamisti. Buna bulasmamasi iyi oldu. Ilk film casual sinema izleyicisine hitap etmese de bence cok iyiydi.

0 puan
MO
MK Okuru

Ama uzundu ilk film, yan karakterleri tanıtmaya çalışılmıştı. James Gunn beklediğinden daha iyi bir Batman yapabilir. Senin sorunun bütün süper kahraman uyarlamalarının Batman gibi olmasını istemen. Bu sorunu aşabildiğinde filmlerden keyif alır, ne kadar iyi bir yönetmen olduğunu anlamaya başlarsın.

0 puan