The Black Masses'ta 10 bin zombiyi blendera koyarsanız ne olur?

Ahmet Özçilingir 18.11.2018 - 00:18
Sonuç biraz tuhaf!

10 bin zombiyi blendera koyarsanız ne olur? Bu tuhaf sorunda yola çıkan Reddit kullanıcısı NorthGuidance, bu tuhaft fikri uygulamaya geçirmiş ve ortaya enteresan bir video çıkmış. Bu görüntüler, 16 kilometrelik bir adada geçecek olan Dying Light benzeri  zombi temalı The Black Masses adlı oyundan alınmış. Bu tuhaf görüntüleri aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

The Black Masses'ta 10 bin zombiyi blendera koyarsanız ne olur?

Brilliant Game Studios'un açık dünya co-op oyunu olan The Black Masses parçalanma dinamikleri ile dikkat çekiyor. Oyun alanındaoldukça fazla sayıda zombi aynı anda yer alabiliyor. Bu kadar kalabalık zombi nüfusunun aynı anda ekranda olmasına rağmen, FPS düşüşleri de yaşanmıyor. Bu durum performansı çok fazla etkilemiyor. Geliştiriciler, ekranda 100.000'den fazla karaktere sahip olabileceğini ve 60 fps hızında çalışabileceklerini söylüyor. Tabii donanımdan donanıma fark edecektir.

Aşağıda, geliştiricilerin Ekim ayında piyasaya yayınladığı bir başka videoya daha göz atabilirsiniz. Bu videoda oyunun geliştirilme aşamalarından görüntüler yer alıyor. Tabii oyun henüz çıkmadığı için bu videolardaki kadar fazla zombi gerçekten oyunda yer alacak mı bilemiyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Black Masses'ta 10 bin zombiyi blendera koyarsanız ne olur?
İlginizi Çekebilir