Bölüm bölüm çıkacak olan The Council, PC ve konsollar için geliyor

Ersin Kılıç 21.12.2017 - 11:05
PC, PS4 ve Xbox One için yeni bir oyun duyuruldu

The Council son dönemde popüler olan bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce örneklerini de gördüğümüz bölümler halinde çıkan oyunlar kervanına katılan The Council'in The Mad Ones isimli ilk bölümü Şubat 2018'de karşımıza çıkacak. Big Bad Wolf tarafından yapılan oyunun dağıtım tarafını ise Focus Home Entertainment üstlenmiş durumda.

The Council bölümler halinde çıkacak

Oyun ile ilgili yapılan ilk açıklamalara baktığımızda ise yapım ekibinin oldukça iddialı olduğunu görüyoruz. Daha önce gördüğümüz oyunların aksine yaptığımız seçimlerin oyuna doğrudan etki edeceği ve gidişatı büyük ölçüde değiştireceği belirtilmiş. Oyunun gidişatında bazı seçimlerin oyuncuları zorlayacağı da bu konuda gelen bilgiler arasında. Ayrıca yapacağınız yanlış seçimlerin "Game Over" anlamına gelmeyeceği ve bu seçimleri geri alamayacağınız da söyleniyor.

1793 yılında başlayacak olan oyunda Louis de Richet isimli bir karakteri yöneteceğiz. Gizemli bir karakter olan Lord Mortimer'in özel daveti ile İngiltere kıyılarında bir adaya gidecek olan karakterimizi burada gizemli olaylar bekliyor olacak. Oyunda ayrıca eski Amerika başkanı George Washington ve Napoleon Bonaparte gibi karakterlerin de yer alacağı belirtilmiş. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2017 02:50
1- Başrol bu kadar çirkin olmak zorunda mıydın ? Temel olaydı keşke
2- Bıktım artık bu bölüm bölüm çıkıp oyuncuyu süründüren oyunlardan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2017 16:32
Nıçç, olmamış.Fazlasıyla amatörce sexist kokuyor.Bu oyun tutmaz!
[Yorumumu yayınlamanıza gerek yok, zaten size yazıyorum.]
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Council duyuruldu
İlginizi Çekebilir