The Division 2 9.sezon tanıtım videosu yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 10.05.2022 - 16:25
Ubisoft’un taktiksel yağmacı oyunu The Divison 2 9.sezon için güncelleme hakkında detaylar içeren yeni bir fragman geldi.

The Division 2 9.sezon videosu geldi. Yaklaşık bir yıl kadar önce Ubisoft ve Massice Entertainment, durgunluk dönemine giren oyunu canlandırmak için girişimde bulunacaklarını duyurmuşlardı. Ama kesin bire tarih vermekten uzak durarak oyuncularında yüksek bir beklentiye girmemelerini hatta hayal kırıklığı yaşamamalarını istediler.

The Division 2 9.sezon detayları paylaşıldı

Bu bekleyiş sürerken Massive tarafından The Division 2 için nihayet 9. Sezon müjdesi geldi, asıl sevindirici haber ise sezonun sadece birkaç gün içinde gelecek olması. 9.Sezon: Gizli İttifak ismiyle 12 Mayıs tarihinde gelecek. Bu güncelleme yapımın devam eden sezon akışına uygun olarak geliyor. İçeriğine bakacak olursak, farklı bir oyun sonu, 8 kişilik yeni bir oyun modu ve çok daha fazlasını içeren bir güncelleme detayları karşımıza geliyor. 

Şubat ayında yayınlanan 8. Sezon gibi, Gizli İttifak’ta nispeten küçük ve kapsayıcı bir güncelleme olacak. Yeni sezonda, oyuncuların nükleer bir erimeyi önlemek için zamana karşı yarıştıkları özel bir 8 oyunculu PvE modu olan Countdown da oyuna eklenecek.

The Division 2 9.sezon tanıtım videosu yayınlandı

Yeni sezon içeriğinde oyunculara yeni bir sistem olan Expertise’de tanıtılıyor. Bu sistem nedir diyecek olursanız kısaca anlatalım dostlar. Oyunda kullandığımız neredeyse bütün ekipmanların çeşitli temel değerlerini maksimum seviyelere kadar yükseltmemize olanak tanıyan bir sistem. Ayrıca oyuncular, birkaç Exotics ve yeni sezon kozmetiklerinin yanında yeni silahlar ve zırh parçalarını da oyunda görecekler. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2022 11:23
Bu division oyununun birincisi devrim gibi bir şeydi. Teknolojisi, konusu, gameplayi falan çok güzeldi. İkincisinin pek bir olayı yok ama, yani yeni bir şey yok, sabit kaldı oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division 2 9.sezon tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir