The Division'dan üzücü haber gelebilir...

Can Arabacı 7.01.2014 - 14:20
Söylentiler Watch_Dogs'tan sonra sıranın The Division'da olduğunu gösteriyor.
2013 sonunda çıkması gerekirken 2014'e ertelenen Watch_Dogs'tan sonra Ubisoft'tan bir erteleme kararıyla daha karşı karşıyayız gibi gözüküyor. Her ne kadar henüz resmi bir duyuru gelmemiş olsa da, Ubisoft Massive'in içinden bazı kaynaklar bu sene içerisinde çıkması beklenen The Division'ın 2015'e sarkacağını sızdırmış durumda. Anonim olarak yorum yapan kaynağın GameReactor sitesine aşağıdaki açıklamayı yaptığı söyleniyor:

"Oyunun motoru gayet iyi çalışıyor, kusursuz değil ama yine de yeterince iyi. Bunca zamandır Snowdrop motoruyla uğraştığımız için oyunun asıl geliştirilme safhasına daha anca girebildik. Ubisoft'un en başından bize 2014 çıkış tarihini vermiş olması bile komikti zaten. Dürüst olacak olursam, bu sene içerisinde The Division'ı bitirmemize imkan yok. Bu devasa bir proje ve daha gidecek çok yolumuz var."

Sizi bilmem, ama bizce yarım yamalak bir oyun oynamaktansa biraz daha dişimizi sıkmak daha iyi olacaktır. Umuyoruz ki Ubisoft elindeki firmaların suyunu sıkarak acele ettirmek yerine onlara ihtiyaçları olan zamanı tanımaya devam eder.

The Division'dan üzücü haber gelebilir...
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 20:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Division'dan üzücü haber gelebilir...
İlginizi Çekebilir