The Elder Scrolls: Blades için uzun bir oynanış videosu geldi

Ersin Kılıç 13.08.2018 - 10:50
Oynanış videosu QuakeCon'da ortaya çıktı

Bethesda'nın E3 2018 fuarında duyurduğu The Elder Scrolls: Blades için oynanış videoları da gelmeye başladı. Firmanın QuakeCon 2018 etkinliğinde bir kez daha görücüye çıkardığı yapım aynı zamanda fuar alanında da oynanabilir olarak yer alıyordu.

The Elder Scrolls: Blades için oynanış videosu geldi

Oyunun Gamespot'ta yayınlanan bu oynanış videosuna baktığımızda özellikle görsel olarak oldukça iddialı olduğunu görüyoruz. Hem kaplama hem de ışıklandırma kalitesi bir mobil oyuna göre çok başarılı duruyor. Yine de genel itibari ile oyunun Skyrim'den devşirildiği izlenimi de bulunmakta. Hem ortam hem de karşılaştığımız düşman yapısı Skyrim'i hatırlatıyor. 

Oynanışa baktığımızda ise FPS kamera açısı ve savunma saldırı mekaniği üzerine yoğunlaşacağını görüyoruz. Açıkçası bu açıda olan oyunlara mobil platformda pek alışamadım ve genel olarak yorucu buluyorum. Bu nedenle şahsen saatlerce odaklanarak oynamak bana biraz uzak geliyor. Son olarak oyunu ister dikey, isterseniz de yatay olarak oynayabiliyorsunuz. Bu özellik bu tarz bir oyun için gayet stabil bir şekilde işliyor, tebrik etmek lazım. peki oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Elder Scrolls: Blades'in grafikler oldukça iddialı duruyor
İlginizi Çekebilir