Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

The Elder Scrolls Online, Skyrim'i aratmayacak

"Ben buradan daha önce geçmemiş miydim?"

The Elder Scrolls Online, Skyrim'i aratmayacak
Skyrim'in başarısından sonra cesaretlenip duyurusu yapılan Elder Scrolls Online için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni MMO'nun oynanışından sorumlu baş tasarımcı Nick Konkle oyunun geçtiği ortamları sevdiğini ve firmadaki çoğu kişinin çevre tasarımları konusunda MMO'nun Skyrim'e bir hayli benzediğini belirtti.

The Elder Scrolls Online, Skyrim'i aratmayacak

"Stüdyoda artık o kadar çok 'Hey burası Skyrimden bir yer ve burası da bizim oyundan' muhabbetleri dönüyor ki. Mekanlar birbirine tıpatıp benziyor, aradaki farkı anlayamazsınız."

"Bizim karakterlerimizin Skyrim karakterlerinden farklı bir duygusu var. Bunun en büyük sebebi ise ekranda bir sürü karakter olacak olması. Öte yandan farklı ırkları büyük ölçekli savaşlarda ayırt edebilmek de gerekiyor, o yüzden karakter açısından biz biraz daha tarz sahibi olacağız. Lakin çevre olayı birbirinin içine girmiş ve çok benzer yapıda. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Kendi oyunumuz içinde etrafta dolaşırken her seferinde kendimi gerçekten Elder Scrolls oyunu içindeymişim gibi hissediyorum."
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

adam skyrim cok zevksiz demiş ya :DD:D:D

0 puan
MO
MK Okuru

bioware, kotorun online versiyonunu denedi ama patladı ellerinde. bethesda da mmorpg konusunda tecrübesiz ve tamamen skyrim online zihniyetine yönlenirlerse sonları swtor gibi olur. piyasadaki başarısı kanıtlanmış mmorpg lerdan ilham alarak tüm kesime hitap eden komple bir mmorpg çıkarmaları lazım.

0 puan
MO
MK Okuru

Oyunların yazılarını okusalar da, anlayamadıkları için taş atmaları normal.

0 puan
MO
MK Okuru

yorumlara bak ya. Gidip Cod'u övüpte bitiremeyen adamlar Skyrim'e laf atıyorlar. Yok efendim sinematik yokmuş yok bilmem ne. Şimdi yasak olmasaydı güzel bir cevap verirdim ama neyse

0 puan
MO
MK Okuru

biraz da skyrim mi gelistirseler oyun cok zevksiz gorevler de sinematik ses efekti yok biraz daha karanlik vahset dolu bir oyun ola bilirdi gorevlerde hic derin bir senaryo hissi yok uydurma oyun ya

0 puan
MO
MK Okuru

elder scrolls serisini bugüne getiren herşeyden yoksun bir "şey" yapıyorlar ve bundan heyecanlanıyorsunuz...

0 puan