The Last of Us dizisi için yeni fragman geldi

Ersin Kılıç 4.12.2022 - 15:01
Daha önce kısa bir teaser videosu ile karşımıza çıkan The Last of Us dizisi için beklenen ilk fragman sonunda yayınlandı.

The Last of Us dizisi için beklenen fragman nihayet yayınlandı. Daha önce set fotoğraflarını gördüğümüz ve The Last of Us gününde kısa bir teaser videosu yayınlanan dizi için son olarak karakter posterleri yayınlanmıştı. Bu posterlerden kısa bir süre sonra ise beklenen ilk fragman geldi.

The Last of Us dizisi için beklenen ilk fragman yayınlandı

The Last of Us dizisi için yeni fragman geldi

Dizinin bu yeni fragmanına baktığımızda oyun serisinden çok daha fazla sahneye yer verildiğini görüyoruz. Left Behind hikayesinde gördüğümüz sahnelerden tutun da ana oyunda karşılaştığımız bir çok olay dizi projesine uyarlanmışa benziyor. Tabi Ellie'nin o sivri diline ve olur olmadık yerlerde sergilediği şakalara da ufaktan değinilmiş.

İlk teaser videosunda olduğu gibi yeni fragmanla birlikte diziye olan beklentimiz de artmaya devam ediyor. Bunda HBO kanalının ve tabi ki yapım ekibinin de payı oldukça büyük. Dizinin bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Çernobil dizisi ile büyük bir başarıya imza atan Craig Mazin liderliğinde çekimleri devam eden dizinin senaryosunda Mazin dışında oyunların senaryosuna da imza atan Neil Druckmann da bulunuyor.

Henüz yayın tarihi belli olmayan The Last of Us dizisinde daha önce Game of Thrones, Mandalorian, Kingsman: Altın Çember ve Narcos gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Pedro Pascal'ı Joel rolüyle izleyeceğiz. Kendisine Ellie rolünde Bella Ramsey (Game of Thrones, His Dark Materials), Joel'un kardeşi Tommy rolünde Gabriel Luna (Agents of Shield, Terminator: Dark Fate), Sarah rolünde Nico Parker (Dumbo) ve Ateş böceklerinin lideri olan Marlene karakteri rolünde ise oyunda da aynı karakteri canlandıran Merle Dandridge eşlik edecek. 

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 04:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 16:11
bu dizinin de remake i yada remastered i yapılacak mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 13:59
Witcher nasıl izlenmiyorsa bu dizi de 2. sezondan sonrasını görmez bu cast la.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 13:56
aa bu kız kötü oyunculuğuyla got u trolleyen çocuk ahah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 21:24
Tuylerim diken diken oldu!!! Bazi yerleri oyundan firlamis gibi,cok yukseldim.Oyunu gibi harika olacak.Herseye burun kiviran şimarik ergenlere kulak asmayin arkadaslar produksiyon kalitesi mukemmel duruyor :)
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2022 03:40
Niye dizinin yönetmeni sen misin ? Herkes senin gibi düşünmek ve beğenmek zorunda mı ? Dizinin cast seçimleri kötü… Herkesin yorumuda buydu. Herkes sizinle aynı fikri paylaşamaz. Sizde bu olaydam ötürü insanlara ergen diyemezsiniz. Umarım anlamışınızdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2022 23:29
Neden samara kohne oynamamis,bu kizin neresi Ellie'ye benziyor ki ?
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 20:51
harbiden bende baktım bu kız oynarmış
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2022 15:03
Şimdi dediğin kişiye baktım. Aslında iyi Ellie oynarmış. Bu cast seçimlerini kimler yapıyor çıldırıcam
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Last of Us dizisi için yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir