Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

The Last of Us Part I yapımı tamamlandı

The Last of Us Part I, TLOU Remake olarak da bildiğimiz oyun gold sürümüne geçti, yani baskıya alındı ve nihayet bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürülecek.

The Last of Us Part I yapımı tamamlandı

The Last of Us Part I nihayet gold sürümüne ulaştı ve bu da geliştirme sürecinin artık bütün aşamalarıyla bittiğini gösteriyor. Hayranlar tarafından merakla beklenen TLOU Remake tarihler 2 Eylül 2022'yi gösterdiğinde PlayStation 5 kullanıcılarının huzuruna çıkacak. Oyunun arkasındaki geliştirici Naughty Dog, hali hazırda bir PC sürümü üzerinde çalışsa da onun için herhangi bir çıkış tarihi verilmiş değil.

The Last of Us Part I yaklaşıyor!

Geliştirici Naughty Dog, Twitter üzerinden oyunun gold sürüme ulaşmasını şu şekilde kutladı:

"The Last of Us Part I'in gold sürümüne ulaştığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! The Last of Us'ın büyüyen dünyasında yetenek ve özveriyle çalışan PlayStation'daki ortaklarımızı ve bütün geliştiricilerimizi tebrik ederiz!"

Thrilled to announce The Last of Us Part I has gone gold! ???

Congratulations to the Dogs and our partners @PlayStation who contributed their passion and talent to the growing world of #TheLastofUs! pic.twitter.com/PGd9ezWuZC

— Naughty Dog (@Naughty_Dog) July 11, 2022

Geliştirici birkaç fragman yayınlasa da, oyunun henüz neye benzediği gizemini koruyor. Haliyle bir şey görmeyen oyuncular, şirketin oyunculardan biraz daha para kazanmak için bu projeyi öne sürdüğü yönünde eleştirilerde bulunmuştu.

The Last of Us Part I gold sürümüne ulaştı

Oyunun animasyonlarında görev alan Robert Morrison ise bu iddiaları hızlıca reddetmiş ve projeden yana "Bu, kariyerim boyunca parçası olduğum ve şimdiye kadar gördüğüm en titizlikle inşa edilmiş ve hazırlanmış proje" diyerek beklentileri artırmıştı. Ayrıntılara mümkün olan en yüksek derecede özenildiğini belirtmişti. Kendisinin God of War ve Resident Evil 7: Biohazard oyunlarında görev aldığını da düşünürsek, bu söylediklerinin çok iddialı olduğunu görüyoruz.

Başta da belirttiğimiz gibi, The Last of Us Part I, 2 Eylül 2022 tarihinde PlayStation 5 için çıkacak. PC çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

M
Mejnun Çırak

Benim Numara birim

1 puan
MO
MK Okuru

eski sürümde yüzler saç modelleri insan modelleri daha güzel enayi gibi buna para bayılmam

0 puan
MO
MK Okuru

RTX yok bir şey yok. Ne biçim remake bu. 99 lira olmalı bunun fiyatı

1 puan
MO
MK Okuru

RT kaldırmıyor ki ps5.. Tutturdunuz RT. Ulan hayatımda öyle yansıma görmedim ben. Gta sa modları gibi oyun yapıyorlar. Karanlık ve ıslak yollar ayna gibi. Rt sadece meşale/el feneri gibi yerde olmalı. FSR şart ps5'e.

0 puan
MO
MK Okuru

Ne alaka? Bu zamana kadar rtx ilemi oynuyordun bu zamana kadar oynamıyorduysan şimdide yeniliğe kapalı ol ve oynama eskiden ps1 de 240p oynuyordun şimdide 240p oyna ne alaka yani değilmi kanka

0 puan
MO
MK Okuru

ne alaka ? bu zamana kadar oyunları rt ile mi oynuyordun ?

0 puan