The Legend of Zelda Wind Waker Unreal Engine ile yeniden yapılmış

Eren Eroğlu 1.08.2021 - 20:54
The Legend of Zelda Wind Waker'ın hayran yapımı Unreal Engine versiyonu bizlere nostaljik anlar yaşatırken, muhteşem bir görsellik sunuyor.

Vitor Maccari, kendi şahsi YouTube kanalında, 13 Aralık 2002 tarihinde çıkan The Legend of Zelda Wind Waker'ın Unreal Engine ile yeniden yapılmış halini paylaştı. Yayımlanan bir dakikalık videoda, ortaya muhteşem bir görsellik çıkarken bizlere, keşke gerçek olsa cümlesini kurdurttu. 2002'de çıkan The Legend of Zelda Wind Waker, eğer günümüz için HD bir şekilde yeniden yapılacak olsaydı, muhtemelen bu videodaki gibi bir görsellik ile karşılaşacaktık.

The Legend of Zelda Wind Waker Unreal Engine ile yeniden yapılmış

Oyunun bir hayran tarafından yeniden yapılmış olan videosu muhteşem gözükürken, videoyu tasarlayan kişi Vitor Maccari'nin bir açıklaması bulunuyor:

''Bu, Unreal Engine kullanırken yaptığım ilk kişisel projem. Videoyu eğitim amaçlı ve tabii ki eğlence için yaptım. Birkaç ay önce yapmış olduğum bir kısa filmden bazı 3D objeleri ve animasyonları yeniden kullandım. Ayrıca çim, palmiye ağaçları ve kayalar gibi bazı yeni objeleri de modelledim. El kamerası hareketlerini, DSLR kameram ile yaptım. Sonrasında ise Nuke kullanarak yapmış olduğum çekimleri takip ederken, onları Unreal'e aktardım.''

The Legend of Zelda Wind Waker Unreal Engine ile yeniden yapılmış

Oyun dünyasında hayranlar tarafından Unreal Engine ile yapılan yeniden yapımlara sık sık rastlamaya başladık. İlk olarak Unreal Engine 5 ile hazırlanan ve muhteşem gözüken bir Superman videosu görmüştük. Daha sonrasında ise hayran yapımı bir CS GO Remake karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise tamamen eğitim ve eğlence amaçlı yapılmış olan, The Legend of Zelda Wind Waker yeniden yapımı ile karşılaşıyoruz. Vitor Maccari'nin bir dakikalık Wind Waker videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Legend of Zelda Wind Waker Unreal Engine ile yeniden yapılmış
İlginizi Çekebilir