The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri yakında başlayabilir

Özgür Deveci 9.11.2020 - 10:25
Disney Plus orijinal dizisi The Mandalorian'ın ikinci sezonu devam ederken üçüncü sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı ortaya çıktı.

Disney Plus orijinal dizisi The Mandalorian'ın ikinci sezonu devam ederken üçüncü sezon çekimlerinin çok yakında başlayacağı ortaya çıktı. Stüdyo tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, popüler Star Wars serisinin üçüncü sezonu aylardır zaten yapım aşamasındaydı. Dizinin arkasındaki yaratıcı, yönetmen ve yapımcı Jon Favreau, dizininin üçüncü sezon çekimlerinin bu yıl bitmeden başlayacağını duyurdu. Bazı kaynaklar yapımın önümüzdeki hafta başlayacağını belirtirken, diğerleri ise 2021'in ilkbahar ve sonbahar aylarını işaret ediyor.

The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri yakında başlayabilir

The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri yakında başlayabilir

The Mandalorian'ın üçüncü sezonuyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Production Weekly tarafından yayınlanan bir listede dizinin üçüncü sezonu, Buccaneer çalışma başlığıyla listelendi. Serinin hayranları bu takma adın ne anlama gelebileceğini tahmin etmeye çalışıyor. Lucasfilm ve Disney her zaman olduğu gibi yeni sezonda, oyuncu seçimi de dahil olmak üzere ayrıntılara sessiz kalıyor. Bu konuda ne yazık ki bir açıklama yapılmadı ve Buccaneer isimli bu yapımın dizinin üçüncü sezonunu mu, yoksa başka bir mini diziyi mi işaret ettiği konusunda çeşitli söylentiler bulunuyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında Disney CEO'su Bob Iger, The Mandalorian dizisine spin-off serilerinin gelebileceğini ima etmişti. Buna ek olarak yakın tarihli bir raporda, Gina Carano'nun canlandırdığı Cara Dune ve Star Wars Rebels karakteri Bo-Katan Kryze'nin (The Mandalorian'ın ikinci sezonunda oynadığı söylenen Katee Sackhoff) potansiyel bir spin-off dizisi de yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2020 16:56
Arkadaşlar, herkese tavsiyem, gidin Star Wars: Rebels animasyon dizisini izleyin, Sabin, Asoka, görür müyüz bilmiyorum Ezra karakterlerini, geçmişlerini vs. tanırsınız. Sabin ve Asoka karakterleri 2. Sezonda yer alacaklar. Ayrıca Star Wars: Rebels dizisi çok da güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Mandalorian'ın üçüncü sezon çekimleri yakında başlayabilir
İlginizi Çekebilir