The Munsters filmi kadrosuna yeni bir isim daha eklendi

Emir Özkayalar 13.04.2022 - 15:38
Yönetmen koltuğunda korku türünde tecrübesiyle bilinen Rob Zombie’nin oturduğu The Munsters filmi için yeni bir isimle anlaşıldı.

1960’lı yıllarda bir sitcom olarak yayımlanan The Munsters filmi ile karşımıza çıkmaya ve bugünlerde Rob Zombie ile küllerinden yeniden doğmak için hazırlanıyor. Resmi instagram hesabından paylaştığı gönderilerle film ekibini tanıtan Rob Zombie, “Günaydın Transylvania!” nidalarıyla adını tarihe altın harflerle kazımış olan E.T. filminin yıldızı, aynı zamanda Rob Zombie filmlerinde de sık sık gördüğümüz Dee Wallace’ın  filminde yer alacağını duyurdu. 

The Munsters filmi kadrosuna yeni bir isim daha eklendi

The Munsters filmi kadrosuna yeni bir isim daha eklendi

The Munsters genel yapısı itibariyle kült korku filmi karakterlerini içinde barındıran ve olayları aile komedisine uygun esprilerle harmanlayan bir film. Uzun metraj film sınırları içerisinde nasıl bir konunun ele alınacağı henüz bilinmese de açıklanan isimler doğrultusunda, eski bölümlerle karşılaştırılıp fikir edinmek mümkün. Set görüntülerinden yola çıkarak yorum yapılacak olursa, eskiye nazaran daha yoğun ve renkli bir film göreceğimiz aşikâr. 

 Eski bölümlerden alınmış görüntüler ve karakterler ile paylaşımlar yapan Yönetmen Rob Zombie, Cassandra Peterson ile birlikte manşet olarak seyircilerin filme olan iştahını kabartmayı hedefliyor. Genel olarak izleyicilerin en merak ettiği konu ise, bugüne kadar filmlerinde oldukça fazla şiddet, korku ve müstehcenlik barındıran Rob Zombie’nin bir aile komedisi olgusunun altından nasıl kalkacağı... 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Munsters filmi kadrosuna yeni bir isim daha eklendi
İlginizi Çekebilir