The Nun 2 filmi yönetmeni belli oldu

Emir Özkayalar 30.04.2022 - 00:26
CinemaCon etkinliğinde Warner Bros sunumunda duyurulan The Nun 2 filmi için fazla bilgi verilmemişti. Bugünse filmden yeni ayrıntılar geldi.

CinemaCon 2022 etkinliğinin son gününde Warner Bros'un sunumunda The Nun 2 filmi duyurulmuştu. Yönetmen, oyuncular ve hikâye hakkında detay verilmeyen filmden yeni ayrıntılar yavaş yavaş gelmeye başladı. Geçtiğimiz saatlerde İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile yapımın James Wan tarafından üstlenileceği belli oldu. James Wan, Conjuring evrenine oldukça hâkim bir isim olarak korku severleri heyecanlandırdı. Kendisi daha önce The Conjuring, Annabelle, The Conjuring 2 filmlerinde yapımcı olarak görev almıştı. 

The Nun 2 filmi için beklentiler büyük 

The Nun 2 filmi yönetmeni belli oldu

James Wan’ın İnstagram paylaşımında bizleri önemli iki detay daha karşılamakta. Filmin başrolünün Bonnie Aarons tarafından yapılacağı neredeyse kesindi ancak şimdi resmi olarak doğrulanmış oldu. Ayrıca “moving into production” sözleriyle paylaşımını yapan Wan, çekimlerin başladığının da müjdesini vermiş oldu. Bunun dışında diğer önemli detay filmin yönetmeni.

Yönetmen koltuğunda Michael Chaves oturmakta. Chaves, daha önce The Conjuring 3 filmini yönetmişti. Film, 39 milyon dolarlık bütçesi neticesinde gişede 202 milyon dolar hasılat yaparak başarı elde etmişti. Şimdiyse gözler The Nun 2 filmine çevrili. The Nun 2 filminin konusu hakkında henüz paylaşılan bir bilgi bulunmamakta. Bir önceki film için Amerika dışına çıkıp Romanya’ya giden ekip, tekrar böyle bir karar alabilir gibi gözüküyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 30.04.2022 21:53
Patrick Wilson yoksa hikaye…
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Nun 2 filmi yönetmeni belli oldu
İlginizi Çekebilir