The Outer Worlds: Peril on Gorgon ek paketi satışa çıktı

Ersin Kılıç 10.09.2020 - 16:55
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen The Outer Worlds'un hikaye odaklı genişleme paketi Peril on Gorgon satışa çıktı.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon'ın artık PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One X dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi ve Windows PC için çıktı. Private Division ve Obsidian firmalarının konuyla ilgili yapıkları açıklama şu şekilde;

The Outer Worlds: Peril on Gorgon genişleme paketi çıktı

Genişletme daha sonra Nintendo Switch'e de gelecek. The Outer Worlds: Peril on Gorgon ister ayrı olarak isterseniz2021 takviminin ilk yarısında piyasaya sürülecek ikinci genişleme seti The Outer Worlds: Murder on Eridanos'u da içeren The Outer Worlds Expansion Pass'in bir parçası olarak indirimli fiyata edinilebilirsiniz. Outer Worlds geçen yıl piyasaya sürüldüğünde IGN'den "En İyi RPG", Game Informer'dan "En İyi Rol Yapma Oyunu" ve Destructoid'den "Yılın Oyunu" dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Peril on Gorgon, sizi Gorgon Asteroid'ini araştırmaya çağıran şifreli bir mesajla başlar. Bu uzak bilimsel tesis, bir zamanlar sağlığı ve işçi verimliliğini artıran modern bir mucize olan Adrena-Time'ın geliştirilmesinde öne çıkan bir başarı merkeziydi. Ancak, program aniden ve açıklanamayan bir şekilde kapatıldı. Spacer’s Choice şirketindeki en karanlık sırlardan birinin arkasındaki gerçeğe ışık tutan ipuçlarını bir araya getirmek için derin kanyonlarda, işlevini yitirmiş laboratuvarlarda ve terk edilmiş araştırma tesislerinde maceraya atılmalısınız. Acaba Gorgon'da ne bulacaksınız?

Obsidian Entertainment'ın Oyun Direktörü Carrie Patel, "Halcyon şirketlerinin daha karanlık tarafını keşfetmek için kara filmin temasının derinliklerine inmek istedik" dedi. "Peril on Gorgon ile oyuncular (ve en sevdikleri ekip üyeleri!) entrika ve tehditlerle dolu heyecan verici yeni bir haritayı keşfederek ve Spacer’s Choice ile ilgili tehlikeli sırları ortaya çıkaracaklar."

Peril on Gorgon, oyuncular için bir dizi ek içerik getiriyor. Becerileri özelleştirmede daha fazla esneklik sağlamak için oyun içindeki seviye sınırını (level cap) yükselirken, nadir bonuslar veya benzersiz engeller sağlayabilen yeni yetenek (perk) ve kusurlar (flaw) da beraberinde geliyor. Genişleme paketi ayrıca üç yeni silah ve çeşitli yeni zırh setleri sunuyor. Peril on Gorgon, oyunculara Halcyon kolonisini yeniden ziyaret edip daha da derinlerini keşfetmeleri için yeni nedenler, sunarak ödüllü The Outer Worlds formülünü genişletiyor.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon ek paketi satışa çıktı

Private Division Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Allen Murray, "The Outer Worlds, tamamen oyuncuların seçimleriyle dolu ve zengin bir anlatımıyla Obsidian'dan beklediği gibi, son derece tatmin edici bir RPG iken Peril on Gorgon ise ana oyunun atmosferine sadık kalan bir genişleme paketi" dedi. "Bu dlc, oyuncuları ana oyundan alışık oldukları kara mizah, ilgi çekici hikaye ve heyecan verici maceralar için Halcyon kolonisine geri dönmeye davet ediyor."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 08:38
Switche ne zaman gelecek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Outer Worlds: Peril on Gorgon ek paketi satışa çıktı
İlginizi Çekebilir