The Simpsons'ın yaratıcısından yeni dizi geliyor

Hakan Hervenik 1.08.2017 - 15:21
The Simpsons ve Futurama takımı, yeni animasyon dizisi Disenchantment ile karşımızda.
Gelmiş geçmiş en uzun süren dizi " The Simpsons"'ın yaratıcısı Matt Groening, Netflix ile birlikte yeni bir dizi hazırlamaya başladı. Netflix bugün yapmış olduğu duyuruda, Disenchantment adında, 20 bölümlük bir animasyon komedi dizisi sipariş ettiklerini belirtti. 2018'de çıkış yapması beklenen Disenchantment, tek seferde on bölüm olarak yayınlanacak.

Dizi Netflix ve The ULULU şirketi tarafından yapılırken, yönetmeni Matt Groening ve Josh Weinstein (The Sipmpsons, Futurama) olacak. Rough Draft Studios tarafından animasyonları yapılacak olan Disenchantment, büyük ilgi topladı bile.

Yetişkin animasyon komedisi olacak olan Disenchantment, Dreamland isimli ortaçağ bir krallıkta geçecek. Bean adında alkolik bir prenses, onun elf yoldaşı ve kişisel şeytanı Luci dizideki baş karakterler. Ogreler harpiler, impler ve troller gibi fantastik yaratıklar içerecek olan yapım, bir çok da aptal insana sahip.

Dizideki karakterler, Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Jeny Batten, Rich Fulcher, Noel Fielding ve Lucy Montgomery tarafından seslendirilecek.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
omer724
omer724 2.08.2017 06:53
yine bir şeyler yazacaklar gerçek hayat ona göre takır takır işleyecek simpsons da yaptıkları gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2017 22:44
Bu sefer animasyondaki çizim biçimini değiştirmeleri iyi olur, Simpsons ve Futurama'da hep aynı çizimler falan bu sefer bir yenilik hoş olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Simpsons'ın yaratıcısından yeni dizi geliyor
İlginizi Çekebilir