The Survivalists çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 13.09.2020 - 00:37
Team17 tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan sandbox hayatta kalma oyunu The Survivalists için çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici ve yayıncı Team17, sandbox hayatta kalma oyunu The Survivalists için çıkış tarihi verdi. Oyun, 9 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak. Ayrıca oyunun Apple Arcade platformuna da yakında geleceği belirtildi. Ek olarak oyunun demosu halihazırda Steam ve Nintendo eShop mağazalarında erişilebilir durumda.

Nintendo eShop, Microsoft Store ve Steam mağazalarında ön siparişe açılan oyunun Standard sürümü Nintendo eShop'da 24,99$ iken, Microsoft Store ve Steam mağazasında 70,00 TL fiyat etiketine sahip. Ancak oyunun Deluxe sürümünü satın almak istiyorsanız 80 TL ödemelisiniz. (Oyunun çıkışına kadar %10 indirimli) Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın alan kullanıcılara tam sürüm oyuna ek olarak Monkey Business indirilebilir içeriği, orijinal müzik albümü ve dijital sanat kitabı ücretsiz bir şekilde verilecek.

The Survivalists çıkış tarihi açıklandı

The Survivalists, 9 Ekim'de piyasaya çıkacak

Bu ada yaşıyor! Yeni bulduğunuz evinizin sırlarını keşfedip gün yüzüne çıkarırken evinizin gündüz ve gece döngüleriyle değiştiğine şahit olacaksınız. Yemek bulmak için hayvanları avlayın (ya da onlara av olun!) ve sizi gördüklerine çok da memnun olmayacak bir dizi efsanevi düşmanla tanışın. Gizemli bir yabancıdan çeşitli görevler alın ya da onu kıyıya vurmuş hâlde bulun. Çok çeşitli biyomlarla aslına uygun şekilde üretilmiş vahşi yaşama adım atmaya hazırlanın ve her oyuncu için özel bir maceraya çıkın.

Birlikte inşa edin, birlikte hayatta kalın

Adanın tehlikelerini çok fazla mı buluyorsunuz? Ya da inşa konusundaki uzmanlığınızı mı paylaşmak istiyorsunuz? The Survivalists yanınızda! Cennet gibi bir adayı keşfederken üç taneye kadar kazazedeyle birlikte ortak maceraları tamamlayın, ganimet kazanın, ticaret yapın ve hep birlikte hayatta kalın.

Maymun deyip geçmeyin!

Bir inşaatçıya, oduncuya ya da hatta askere ihtiyacınız varsa endişe etmeyin, adadaki maymunları ehlileştirerek günlük işlerinizde size yardım etmek üzere eğitebilir veya fanatik kampına baskınlarda destek olarak kullanabilirsiniz! Taklit sistemi, muz seven dostlarınız tarafından çeşitli işlerin yapılabileceği anlamına geliyor ve maymun yönetimi, adadaki zorluklara karşı hayatta kalmanızın anahtarı olacak.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Survivalists çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir