The Texas Chain Saw Massacre fragmanı yayınlandı

Basın Bülteni 12.07.2023 - 12:30
Bugünkü ID@Xbox Showcase'de yaklaşan asimetrik korku oyunu The Texas Chain Saw Massacre için bir fragman yayınladı

The Texas Chain Saw Massacre'ın arkasındaki multimedya geliştirme firması Gun Interactive, bugünkü ID@Xbox Showcase'de yaklaşan asimetrik korku oyunu için yepyeni bir fragman yayınladı. Orijinal 1974 yapımı filmdeki meşhur Leatherface'in de yer aldığı fragman, oyun 18 Ağustos'ta tam sürüm olarak piyasaya çıktığında oyuncuları bekleyen tehlikelerin ve kargaşanın canlı ve kanlı bir resmini çiziyor.

Bol kanlı The Texas Chain Saw Massacre fragmanı yayınlandı

Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC'de yayınlanacak olan The Texas Chain Saw Massacre, Xbox Game Pass'te mevcut olmasının yanı sıra 39,99 USD karşılığında lansman gününde satışa sunulacak. Kanlı yeni fragmanı aşağıdan izleyin!

The Texas Chain Saw Massacre, 1974 yapımı orijinal filmdeki olayların öncesindeki aylarda geçiyor ve kaynak materyaldeki mekanların, karakterlerin ve görüntülerin özgün yeniden yaratımlarını içeriyor. Oyuncular, filmin gerilim ve gerilimini alıp heyecan verici, rekabetçi bir aksiyona dönüştüren 3'e 4 kedi-fare oyununda Kurbanları veya Katliam Ailesi üyelerini kontrol ediyor.

İlginizi Çekebilir: En İyi Mobil Korku Oyunları

Kurbanlar ve Katliam Ailesi'nin her ikisi de zirveye çıkmak için benzersiz yeteneklerini kullanmalıdır; birincisi korkunç işkencecilerinden kaçmak için gizlilik ve zeka kullanırken, Katliam Ailesi'nin her üyesi avlarını avlamak için acımasız ve ölümcül saldırılar yapar.

Bol kanlı The Texas Chain Saw Massacre fragmanı yayınlandı

The Texas Chain Saw Massacre 18 Ağustos 2023'te PC, PlayStation® 5 (PS5™) ve PlayStation® 4 (PS4™), Xbox Series X|S ve Xbox One için piyasaya sürülecek ve Xbox ve PC'de Game Pass'e eklenecek. Daha fazla bilgi için resmi The Texas Chain Saw Massacre Web Sitesindeki Topluluk Merkezini ziyaret edin ve Gun Interactive Discord'daki sohbete katılın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2023 14:22
dead by dan 1 gram farkı yok boş iş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ImpoliteKD
ImpoliteKD 12.07.2023 19:07
Tek kişilik bir senaryosu var mı bilmiyorum fakat bu tarz oyunlara alien isolation tarzı bir senaryo falan koymadıkları sürece sürekli aynı oyunu farklı skinlerle oynuyormuşuz hissi veriyor maalesef
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Texas Chain Saw Massacre fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir