The Umbrella Academy, üçüncü sezon onayını aldı

Özgür Deveci 11.11.2020 - 12:52
The Umbrella Academy adlı romandan uyarlanmış Amerikan yapımı bilimkurgu dizisi, Netflix'ten üçüncü sezon onayını aldı.

The Umbrella Academy adlı romandan uyarlanmış Amerikan yapımı bilimkurgu dizisi, Netflix'ten üçüncü sezon onayını aldı. Yenileme haberi, ikinci sezonun ilk haftasında tüm akışta en çok izlenen dizi olarak yayınlanmasından sadece üç ay sonra gelmiş oldu. Yine 10 bölümden oluşacak üçüncü sezonun çekimleri önümüzdeki yılın Şubat ayında Kanada'nın Toronto kentinde başlayacak.

Üçüncü sezon için sete geri dönen oyuncular arasında Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya ve Colm Feore gibi ünlü isimler yer alıyor. Fargo ve Altered Carbon yapımlarından tanıdığımız Steve Blackman ise, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı görevini üstlenecek.

The Umbrella Academy, üçüncü sezon onayını aldı

The Umbrella Academy, üçüncü sezon onayını aldı

Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı çizgi romandan uyarlanan The Umbrella Academy, süper kahramanlardan oluşan ve bir araya gelip sekiz gün içinde Dünya'yı kurtarması gereken süper sorunlu bir ailenin hikayesini anlatıyor. İkinci sezonda Teksas, Dallas'ta kardeşlerin zaman içinde dağıldığını gördük. Number Five (Gallagher), nükleer kıyamet gününün ortasında etki eden son kişiydi. Bu da grubun zaman çizelgesini bozmasının bir sonucu oldu. Üçüncü sezonda, The Umbrella Academy yeniden bir araya gelmenin, kıyamet gününe neyin sebep olduğunu bulmanın, onu durdurmanın ve diğer kıyameti durdurmak için şimdiki zaman çizelgesine dönmenin bir yolunu bulmayı konu alacak.

Steve Blackman'ın yanı sıra üçüncü sezonun idari yapımcılığını, aynı zamanda yönetmenlik görevini de üstlenen Jeff F. King'e ek olarak Mike Richardson, Keith Goldberg ve Jesse McKeown yapacak. Gerard Way ve Gabriel Bá ise ortak bir şekilde yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dizi, Netflix için UCP tarafından çekildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Umbrella Academy, üçüncü sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir