The Walking Dead: The Final Season yeni yuvasını buldu

Ahmet Özçilingir 8.10.2018 - 10:50
The Walking Dead: The Final Season tamamlanacak!

Telltale Games sürpriz bir şekilde kapanmış, The Walking Dead, Game of Thrones, Tales from Borderlands, The Wolf Among Us gibi firmanın beklenen oyunları da yarım kalmıştı. Henüz yeni yayınlanmış olan The Walking Dead: The Final Season tüm satış platformlarından kaldırılmış, oyunun final sezonunun tamamlanmayacağı söylentileri çıkmıştı. Ancak yeni bir gelişme yaşandı. Skybound Games, The Walking Dead: The Final Season'a sahip çıktı. Skybound Games'in resmi twitter hesabında Telltale games ile anlaşma yapıldığı, The Walking Dead: The Final Season'ın Skybound çatısı altında yayınlanacağı duyuruldu.

The Walking Dead: The Final Season Skybound Games'e transfer oldu

The Walking Dead: The Final Season yeni yuvasını buldu

Clementine'ın hikayesi kendine yeni bir yuva buldu. The Walking Dead çizgi roman serisinin yaratıcısı olan Robert Kirkman'ın sahibi olduğu  Skybound Games, The Walking Dead: The Final Season'un son bölümlerinin de yayınlanması için Telltale Games ile anlaşmaya vardı. Skybound The Walking Dead: The Final Season'ın tamamlanabilmesi için The Walking Dead yapımcılarıyla birlikte çalışacak. Yapılan bu anlaşma ile birlikte Clementine'ın hikayesi de nihayet tamamlanabilecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2018 08:57
İyide teltale zaten bu oyunu skybound ile birlikte yapıyordu. İlk 3 sezonda kabak gibi ismi geçen firma neye sahip çıkmış onu çözemedim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
erhansol
erhansol 8.10.2018 14:54
the wolf among us 2 yi de isteriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Walking Dead: The Final Season yeni yuvasını buldu
İlginizi Çekebilir