The Waylanders, Kickstarter'da 170.000 $ toplamayı başardı

Korhan ONUK 19.11.2018 - 16:05
Zamanda yolculuk etmeye hazır mıyız?

Gato Salvaje Studio tarafından geliştirilen The Waylanders, 170.000 dolarlık Kickstarter hedefine ulaşmayı başardı. Stüdyo eski Telltale Games çalışanı olan Emily Grace Buck'ı metin yazarı olarak ekibe kattığını da açıkladı. Eski Dragon Age yönetmeni olan Mike Laidlaw'ın da firmanın bünyesinde olduğunu varsayarsak, The Waylanders emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor.

The Waylanders'da Kelt ve Orta Çağ Dönemi'ni deneyimleyeceğiz.

The WaylandersDragon Age: OriginsNeverwinter Nights 2 ve Baldur's Gate esintileri taşıyan yeni bir RPG oyunu olacak.  Kelt Dönemi ve Orta Çağ Dönemi olmak üzere iki farklı hikayeye ayrılacak. Hikayenin 40 saatten fazla süreceği belirtiliyor.

Oyunda beş kişilik takımları kontrol edeceğiz. Başlangıçta altı farklı sınıftan biri ile yola çıkacağız, bu karakterleri yaptığımız seçimlerle otuz farklı gelişmiş sınıftan birine dönüştüreceğiz. Dört farklı ırka sahip olacak olan oyunun içinde 800'den fazla yetenek bulunacak. Oyun; gerçek zamanlı dövüş sistemi, taktiksel durdurma seçeneği ve farklı kamera açıları içerecek.  

The Waylanders'da yer alan iki dönem arasındaki geçişler zamanda yolculuk ile gerçekleşecek. Bu dönemlerden birinde yaptığımız seçimler, diğer dönemi etkileyecek. Zaman yolculuğunu sadece ana karakterimiz değil, yardımcılarımız da yapacaklar, fakat farklı bedenlerde doğdukları için onları bulmamız gerekecek. 

The Waylanders, taktiksel oyun severler için gerçek anlamda farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Kickstarter üzerinden başarıya ulaşan oyunun, 2020 yılında çıkış yapması bekleniyor. İki farklı dönem arasında zaman yolculuğunu, taktiksel savaş sistemini ve vaat ettiklerini düşündüğümüzde oyun oldukça başarılı olacak gibi duruyor. Sizler The Waylanders hakkında ne düşünüyorsunuz?  

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2018 21:02
Projedeki isimlere ve günümüz aaa rpglerinin kabak tadı vermesi yüzünden beklemeye değer şahsi kanaatimce.
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Waylanders, Kickstarter'da 170.000 $ toplamayı başardı
İlginizi Çekebilir