1/2

Thor: God of Thunder

Ali Osman Uz 24.12.2010 - 14:04
Artık SEGA’nın da bir tanrısı var!

VGA 2010 ödüllerinde sunumu yapılan yeni aksiyon oyunu Thor: God of Thunder ile SEGA, konsol oyuncularını epik bir maceraya çağırıyor. Eisner Ödülü sahibi dünyaca ünlü Amerikan çizgi roman yazarı Matt Fraction danışmanlığında hazırlanan bu oyunla SEGA, aksiyon oyuncularına hareketli saatler yaşatmayı vaat ediyor.

SEGA’nın verdiği bilgiler doğrultusunda, oyun içindeki başkarakter Thor’u, 2009’daki Star Trek filminde rol almış Chris Hemsworth, Thor’un baş düşmanı Loki’yi ise Gathering Storm rol almış Tom Hiddleston seslendirecek.

Seslendirmeler hakkında konuşan SEGA Pazarlama Başkanı Gary Knight, “Chris ve Tom’u seslendirmeler için ikna etmemiz, oyunda A kalite gerçekçiliği sahip bir sinematik içerik sağladı. Güçlü Thor ile Düzenbaz Loki’nin karşılaştığı sahnelerin Marvel ve Thor hayranlarına heyecan dolu bir gerçekçilik sunacağını düşünüyoruz. Bu sahneler Thor’un çizgi romanları ve çizgi filmlerindeki içerik ile paralel bir gidişatta ilerleyecek.” şeklinde bilgi verdi.

God of Thunder

Yönlendireceğimiz kahraman, çizgi roman severlerin yakından tanıdığı, Odin’in oğlu Fırtına Tanrısı Thor olacak. Kahramanımız bu macerada; şimşeğin, fırtınanın ve rüzgarın gücüne sahip çekici Mjolnir yardımıyla Kuzey Mitolojisi’ndeki bir çok tanrıya meydan okuyacak. Yani efsanevi Yunan Tanrıları’na kafa tutan Savaş Tanrısı Kratos’a kuzey ruhu taşıyan bir rakip olarak nitelendirilebiliriz Thor’u.
Maceramız ateşten, buzdan ve fantastik ortamlardan oluşan çeşitli dünyalarda Ulik, Ymir ve Surtur isimli efsanevi düşmanlarla savaşarak geçecek. Ayrıca bu büyük savaşlar arasında Kar Devleri, Troller ve çeşitli canavarlarla da mücadele etmemiz gerekecek.

Neler Sunulacak?

Yapımın bizlere sunacağı özellikler hakkında beş başlık hazırlamış SEGA. Şimdi bu özellikler hakkında biraz bilgi verelim.