Thor: Love and Thunder filminden ilk görseller paylaşıldı

Özgür Deveci 3.02.2021 - 12:04
Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılacak Thor: Love and Thunder filminden ilk görseller paylaşıldı.

Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılacak Thor: Love and Thunder filminden ilk görseller paylaşıldı. Yayınlanan görsellere baktığımızda Chris Pratt'i, Starlord kostümüyle görüyoruz. Ayrıca başrol oyuncumuz Thor'da son olarak Avengers: Endgame'deki haliyle tekrar karşımıza çıkıyor. Saçları uzun ve göbek yapmış halinde eser kalmamış. Son olarak da On-Set Rocket / Kraglin karakterine hayat veren Sean Gunn'ın ve Nebula'yı canlandıran Karen Gillan'ın setten çekilmiş fotoğraflarını görebiliyoruz. Paylaşılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz. Marvel Sinematik Evreni'nin 28. filmi olan Thor: Love and Thunder'ın başrol oyuncuları arasında Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman ve Tessa Thompson yer almaktadır.

Thor: Love and Thunder filminden ilk görseller paylaşıldı

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de sinemaseverler ile buluşacak

Thor: Ragnarok ile 854 milyon dolar gişe hasılatı yapan Taika Waititi, serinin dördüncü filmi için de yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin senaryosunu da kaleme alan Waititi'ye, Sweet/Vicious filminden tanıdığımız Jennifer Kaytin Robinson eşlik ediyor. Bu arada Oscar ödüllü yönetmen Waititi, Kronan savaşçısı olan Korg'un seslendirmesini yapacak. Önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord'u canlandıran Chris Pratt dahil olmak üzere, Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Sean Gunn, Karen Gillan ve Matt Damon yer alıyor.

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Love and Thunder filminden ilk görseller paylaşıldı
İlginizi Çekebilir