Thor: Ragnarok'un yönetmeninden Avengers Endgame açıklaması

Furkan Güler 5.02.2019 - 10:50
Avengers Endgame siz de heyecanlı mısınız?

Thor film serisinin son yapımı olan Thor Ragnarok, şüphesiz bugüne kadar yapılan en komik Marvel filmleri arasında bulunuyor. Filmde ayrı bir yan karakteri de canlandıran ve aynı zamanda Thor Ragnarok'un yönetmeni olan Taika Waititi, Avengers Endgame hakkında bazı açıklamalar yaptı. Yeni filmde olup olmayacağı bilinmeyen Korg karakterini bir kenara bıraktığımızda Waititi, Endgame filminin aslında Marvel hayranlarına bir hediye olduğunu düşünüyoruz.

Thor Ragnarok'un yönetmeni, Avengers Endgame hakkında konuştu

Yaklaşık 10 yıldır devam eden Marvel sinematik evreninin sonu olan (yine de başka hikayelerle devam edecek) Avengers Endgame, Waititi'ye göre tüm Marvel hayranlarını memnun edecek. Avengers ekibiyle hala bir arada olduğunu ve oyuncularla zaman geçirdiğini söyleyen yönetmen, aynı ekiple yeni bir film daha yapmak istediğini belirtti.

Belki de kendisini Guardians of the Galaxy serisinin yeni yönetmeni olarak görebiliriz. Bakalım Avengers Endgame, bizlere nasıl bir hikaye sunacak? Oldukça merak ediyoruz. Son olarak Avengers Endgame'in ardından, Spider Man Far From Home'un yarım kalan küçük hikayeleri tamamlayacağını da belirtelim. Umarız iki film de seyircileri memnun eder.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2019 14:11
hediyeymiş,milyarlarca doları cukkalayan babam zaten,bedava sokun sinemalara o zaman görelim hediyeyi,sığır yönetmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 11:02
thor ragnarok un tonu gotg ile aynıydı.Bu adamın gotg 3 ü yönetmesi en mantıklı yol gibi görünüyor.(yalnız abicim sen bir daha thor filmi yönetme lütfen)
Manhunt Two
Manhunt Two 6.02.2019 01:27
Aynen öyle. Thor 1 kadar iyi bir film olmazsa başka bir Thor filmi hiç çıkmasa daha iyi.
zeknoss
zeknoss 5.02.2019 18:29
Like kondurma sebebim "thor yönetme lütfen" önerinden mütevellit. GotG yönetirse onda da aynı yönde bir ton ve kalitesizleşme görülecek. Adamın espiri anlayışı "kötü espiri yapıp sana dirseğiyle vurup göz kırpan adam" şeklinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 23:10
Endgame Marvel sinematik evreninin sonu değil..İlk büyük hikaye arch'ının sonu...

Phase 1,2,3..Bahsi geçen yeni döneme de phase 4 diyorlar farkındaysanız..

Yeni bir üçleme phase'e başlıyoruz özetle..Kozmik ölçeğe daha yeni yeni geçiyor Marvel ne sinematik evrenin sonusu.. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 21:47
Keşke bütün filmleri Gunn yönetse. Çizgi roman okuyormuşum gibi eğleniyorum. Sonuçta çizgi romandan, sinemaya aktarılıyorlar. Gunn la değerini kaybetmiyorlar. Diğerleri bildiğin drama, romantik komedi yapıyor. Süper kahraman filmi izleyince bile üzülüyorsa insan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Thor: Ragnarok'un yönetmeninden Avengers Endgame açıklaması
İlginizi Çekebilir