Titanfall oyuncuları Apex Legends’ı hackledi

Murathan Özlü 6.07.2021 - 10:48
Titanfall oyuncuları son zamanlardaki hile problemlerine dikkat çekmek için akıl almaz bir yola başvurmuşlar

Titanfall’un son dönemde yüzleştiği sunucu ve hacklenme problemlerine tepki göstermek isteyen oyuncular, duruma dikkat çekmek için Apex Legends’ı hacklediler. Kotaku’nun haberine göre Apex oyuncuları bir süredir oyun içi bildirim ve oynatma listelerinde oyunla alakasız yazılar gördüklerinden şikayet ediyorlardı. Titanfall’da yaşanan hacklenme kaosundan bahseden mesajlar oyuncuları SaveTitanfall.com isimli bir internet sitesine yönlendiriyordu.

EA ve Respawn'a seslerini duyurabilmek için Apex Legends'ı hacklediler

Oyuncuların yönlendirildiği internet sitesi, EA ve Respawn’ı (2 oyunu da yapan firma) 7 yaşındaki Titanfall’u hack saldırıları ve sunucu çökmelerinden korumak konusunda yeterince aksiyon almamak ile suçluyor. SaveTitanfall.com’a giren oyuncuları şu mesaj karşılıyor;

“Titanfall çok fazla oyuncu tarafından sevilen bir marka ancak hacklenme vakaları her gün artıyor. Titanfall oyuncuları 3 senedir, Respawn’a bu konunun üzerine eğilmesi için yalvarıyor ancak nafile. Artık sesimizi duyurmanın vakti geldi.”

Titanfall oyuncuları Apex Legends’ı hackledi

Bu hacklenme problemi bütün Apex oyuncularının başına gelmiyor.  Şu ana kadar, hacklendiğini belirten ekran görüntülerinin büyük çoğunluğu bilgisayar kullanıcılarından geldi. Apex Legends News isimli Twitter hesabı, oyuncuların yaşadığı problemi gündeme getiren ilk sosyal medya hesaplarındandı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 16:26
TitanFall mu kaldı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 03:12
katil yakalanmıyor diye adam öldürmek anladım abi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 03:08
Habercilik bu değildir. Bu yaptığınızı habercilik sanıyorsanız yeniden düşünün. Titanfall oyuncuları da bu olaydan rahatsız. Ayrıca titanfall'ı hackleyen kişi ile apexi hackleyen kişinin aynı olduğu söyleniyor. Gitmişsiniz oyuncular bu yola başvurdu diye haber yapmışsınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Titanfall oyuncuları Apex Legends’ı hackledi
İlginizi Çekebilir