İşte Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in E3 2016 fragmanı:
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'in E3 videosu geldi!
Merakla bekliyoruz

İşte Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in E3 2016 fragmanı:
Okur Tepkisi
Bu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (6)
Karton gibi geliyor bana herşey oyunda,özellikle mgs v i gördükten sonra 10 sene önceki oyun gibi geldi oynanış malesef.
Trailerlerle iyi gidiyoduda, iş oynanışa gelince, hissiyat berbat geldi banada, grafikleride baya baya bi detay kısılmış geldi bana. Ama her ne olursa olsun bu oyun alınır tabi, optimizasyon özürlü olmazsa. Eğer yağ gibi akan bi oyun olursa alınır, sırf o koskoca haritası, atmosferleri için. Tabi ubisoft bişeyi iyi yaparsa biyerdende batırır. Keşke hissiyatta tatmin edici olsaydı.
<3 xd
Haklısın bu oyuna Uncharted mekanikleri on numara olurdu ama Ubisoft mal olduğu için belden aşağısını kadraja koymuyor o yüzden atari oyunu gibi oluyor maalesef ayrıca o helikopter kamera açısı nedir öyle elli metre öteden oynatsaydınız bağri.
yani hiç tek kişilik oynanmayacak öyle mi?
02:01 Zuauhahshhs