Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Üçüncül Görüş (Third Person) Kamerası için - Oyun içerisindeyken START tuşu ile oyunu durdurun ve L2'ye basılı tutarak sırasıyla Kare, O, Kare, O, L3(2), Üçgen, X, Üçgen, X, R3(2) tuşlarına basın.
Tek Atışta Öldürmek için - Oyun içerisindeyken START tuşu ile oyunu durdurun ve L2'ye basılı tutarak sırasıyla L3, R3, L3, R3, X, O, L3, R3, L3, R3, Kare, Üçgen tuşlarına basın.
Büyük Kafa Modu için - Oyun içerisindeyken START tuşu ile oyunu durdurun ve L2'ye basılı tutarak sırasıyla O, Kare, X, Üçgen, L3, Üçgen, X, Kare, O, R3 tuşlarına basın.
Super Bez Bebek (RagDoll) Efektleri için - Oyun içerisindeyken START tuşu ile oyunu durdurun ve L2'ye basılı tutarak sırasıyla X(2), O(2), Kare(2), Üçgen(2), X, O, Kare, Üçgen tuşlarına basın.
Lazer Mermiler için - Ev sahibi (Host) olarak çevrimiçi (Online) bir oyun açın. Oyun içerisindeyken START tuşu ile oyunu durdurun ve L2'ye basılı tutarak sırasıyla L3(2), X, R3(2), O, L3(2), Kare, R3(2), Üçgen tuşlarına basın. Alpha takımının mermileri mavi lazer, Bravo takımının mermileri ise kırmızı lazer olarak gözükecektir.

Not: Parantez içerisinde bulunan rakamlar, o tuşa kaç defa basılması gerektiğini göstermektedir.
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
İlginizi Çekebilir