Tom Hardy'li Venom filminde gizli sonlar olacağı açıklandı

Ersin Kılıç 1.10.2018 - 15:55
Devam filmlerine gönderme mi olacak?

Hemen hemen her gün yeni bir televizyon reklamı ile karşımıza çıkan Venom filminde gizli sonlar olacağı ortaya çıktı. Gelen raporlara bakacak olursak film bittikten sonra 2 farklı sahne daha bizi bekliyor olacak.

Venom filminde 2 tane gizli son bulunacak

Tabi bu gizli sonların ne olduğunu görmemiz için filmi beklememiz gerekiyor. Yine de en azından bir tanesinin devam edecek olan Venom hikayesine gönderme şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Hatta tanıtım videolarında göremediğimiz Carnage'i bile gizli sonda görme ihtimalimiz var.

Marvel'ın en sevilen anti karakterlerinden biri olan Venom'un hikayesini göreceğimiz Venom filmi, 5 Ekim 2018'de gösterime girecek. Filmde Tom Hardy'yi Eddie Brock rolünde göreceğiz ve ünlü aktöre Woody Harrelson, Riz Ahmed gibi önemli isimler de eşlik edecek. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 12:20
Bizim çok bilmiş youtuberlar'dan nefret etmemiş sağlamış filmdir. O kadar gömdüler ki filmi tanıtımlarından gitmemeye karar verdim diye her tv spotunu izledim. Kötü olan film rezalet olmayacak gibi ama bizim ermiş youtube eleştirmenlerden güvendikte bir sürü sahneyi izledik. Nah izlerim sizi br daha
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 04:10
Tom Hardy'li Venom filmi de ne demek oluyor? Yemek tarifi gibi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Hardy'li Venom filminde gizli sonlar olacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir