Tom Holland, Örümcek Adam olmaya devam edecek

Merlinin Kazanı 30.11.2021 - 16:33
Tom Holland şu anda Peter Parker rolünde bir Örümcek Adam filmi üçlemesini tamamlıyor olabilir, ancak, bu onun son Örümcek Adam rolü olmayacak.

Spider-Man: No Way Home, "Homecoming" üçlemesinin sonuncu filmi. Geçtiğimiz filmlere oranla en çok hayranı, bu seri ile toplayan Örümcek Adam Serisi'nin başarısında Tom Holland'ın payı oldukça büyük. Rolünü çok iyi yansıtan Holland, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile kariyerine başka roller ile devam edeceğini söylemişti. Ancak bir söyleşi sırasında Amy Pascal tarafından yapılan açıklama, aktörün hayranlarını heyecanlandırdı.

Tom Holland, Örümcek Adam olmaya devam edecek

Tobey Maguire ve Andrew Garfield dönemlerinde de Örümcek Adam filmlerinde farklı görevler ile yer almış olan Amy Pascal, yakında çıkacak olan filmin önceki filmlerden bazı karakterleri geri getirirken "Homecoming" üçlemesinin zirvesine çıkacağını söylüyor. Homecoming üçlemesinde ise yapımcı görevini alan Pascal, Peter'ı, hali ile de Tom Holland'ı bekleyen daha çok şey olduğu bilgisini verdi. "Bu, Marvel ile yapacağımız son film değil. Tom Holland ile bir sonraki Spider-Man filmini yapmaya hazırlanıyoruz. Bunu üç film olarak düşünüyoruz. Bu, MCU filmlerimizin sonuncusu değil." Ayrıca Sony'nin devam eden ortaklığın bir parçası olarak Marvel ile devam edeceğini de doğruladı.

Tom Holland, Örümcek Adam olmaya devam edecek

Holland'lı Örümcek Adam'ın Tom Hardy'nin Venom'u ile karşılaşması veya canlı aksiyon Miles Morales getirmesi olasılıkları sorulduğunda, yapımcı, "Keşfedebileceğimiz çok fazla şey olduğunu söyleyebilirim, ama Kötü adamın kim olacağına ve Örümcek'in neyle karşı karşıya olduğuna karar vermeden önce her zaman yapmamız gereken şey, anlattığımız hikayenin ne olduğu biliyor musunuz? Anlattığımız Peter Parker hikayesi nedir? Miles Morales nedir? sorularına cevap vermek. Her zaman bununla başlamalıyız." şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland, Örümcek Adam olmaya devam edecek
İlginizi Çekebilir