Tomb Raider filmi için garip bir poster yayınlandı

Ersin Kılıç 19.09.2017 - 10:47
İlk fragmanı yayınlanacak olan filmin posteri kafaları karıştırdı

Uzun süren sessizliğini geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni ekran görüntüleri ile bozan Tomb Raider filmi için yeni haberler de gelmeye başladı. Fragmanı ile bugün karşılaşacağımız film için dün akşam saatlerinde oldukça enteresan bir poster yayınlandı.

Enteresan diyorum çünkü postere dikkatli bir şekilde baktığınızda insan anatomisine oldukça ters gelen bazı şeyleri farkediyorsunuz. İlk etapta normal bir poz vermiş gibi gözüken Lara'ya dikkatli baktığınızda boyun kısmı eminim size de bir garip gelecektir. Tabi bu posterin yayınlanması ile birlikte filmi bekleyenler arasında da oldukça farklı yorumlar dönmeye başladı. Yeni oyunların izinden gidecek olan filmin bu posterinde ayrıca Lara Croft'un elinde meşhur buz çekicini de görüyoruz. Filmin ilk fragmanının bugün yayınlanacağını da tekrar hatırlatalım.

Tomb Raider filmi hakkında

Babasının kaybolması üzerinden yedi yıl sonrasında başlayacak olan hikayede Lara'yı babasının şirketinin başına geçmeyi reddeden ve bisiklet ile kuryelik yapan bir üniversite öğrencisi olarak göreceğiz. Babasının kayboluşunu araştırmak üzere Japonya'ya gidecek olan Lara'nın büyük macerası da bu şekilde başlayacak.

Oscar ödüllü güzel aktris Alicia Vikander'in Lara Croft karakterine hayat vereceği filmde Django Unchained ve The Hateful Eight gibi filmlerde de yer alan Walton Goggins'in yer alacağı da açıklanmıştı. Roag Uthaug'ın yönetmenliğini yapacağı Tomb Raider filminin tam günü belli olmasa da Mart 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Tomb Raider filmi için garip bir poster yayınlandı

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 01:47
Fragman bile ben düşük bütçeli bir yapımım diye bağırıyor. Hayır para için yapıyorsanız zaten baştan kaybettiniz. Gişede hiçbir şey yapamaz bu film.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2017 21:09
Tomb Rider: Return of The Dinasour Kind
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2017 18:42
Erken konuşmak gibi olmasın ama yüksek ihtimalle kötü olacak.Oyun filmleri genelde kötü oluyor.Tutanlar yok değil ama devam ettiklerinde kalitesi bozuluyor.Yüksek ihtimalle bu da öyle olacak.Oyuncu gram yakışmamış role maalesef.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2017 17:09
bence boynu kırılmış bir çeşit artifact'le hayata geri dönmüş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
hakande84
hakande84 19.09.2017 16:58
Bu kadından Lara Croft olmaz diye yabancı forumlarda bile tartışıyordum. Oyunculuk ayrı bir olay tamam da bir de benzemek lazım. Lara Croft dediğiniz zaman benim aklıma sıfır beden bir kadın değil, atletik bir kadın geliyor. Ayrıca atletik olması dışında dolgun bir kadın geliyor. Bunu sapıklık yapmak veya cinselliğe vurmak için demiyorum. Ama çocukluğumdan beri bu seriyi oynadım ve Lara Croft fizik kurallarına aykırı bir kadındı. Sonradan normalleşti. Fakat bu kadın, alakasız. Lara Croft'un çocukluğundaki bedeni alıp 30 yaşına aynı bedenle gelmiş gibi yapmışlar. Muhakkak oyuncu değerli bir oyuncudur ama Uncharted filminde Nathan Drake'i Peter Dinklage'in oynaması gibi saçma bir hayal olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider filmi için garip bir poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir