Torchlight'ın geliştiricisi kapatıldı

Furkan Güler 4.11.2017 - 14:33
Runic Games video oyun dünyasından çekildiğini açıkladı.

Özellikle Torchlight serisi ile tanıdığımız Runic Games, geride bıraktığımız saatlerde video oyun dünyasından çekildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada hali hazırda satışta olan oyunların çevrimiçi sunucuları açık kalmaya devam edecek. Ancak firmadan bir daha yeni oyun göremeyeceğiz. Runic Games'in tepe ismi Marsh Lefler, 17 kişilik geliştirici ekibin tam olarak dokuz yıl önce kurulduğunu, kendilerini destekleyen topluluklara teşekkürlerini sunduğunu bildirdi. Bir aile gibi çalıştıklarını söyleyen Marsh Lefler, ilerleyen günlerde Torchlight severlerin karşısına güzel bir haber ile çıkacaklarını belirtiyor.

Runic Games kepenkleri kapattı

Şahsen Runic Games'i zor şartlar altında çalışan başarılı bir ekip olarak görüyordum. İlk Torchlight oyunu ile birlikte güzel bir çıkış yakalayan geliştirici ekip, maalesef ikinci Torhclight oyununda beklenen etkiyi yapamışlardı. Diablo 3'e rakip olan oyun, Blizzard önünde diz çökmek zorunda kalmıştı. Çıktığı dönemde Diablo 3'ün eksikliklerini de içinde bırakan Torchlight 2, son Diablo oyunundan memnun olmayan oyunculara kapısını açıyordu.

Umarız dağılan stüdyo ilerleyen dönemlerde farklı bir isim ile tekrar bir araya gelir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2017 22:18
sleeping dogs 2 bekliyodum firma kapandı. şimdi de torchlight 3 gelmicek :/ bazı firmalar iyi oyun yapsada kepenk indirmekten kurtulamıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2017 21:53
Ulan yaa?? gördüm ve benim için günün en kötü haberi bu oldu, emekleri için sonsuz teşekkürler, umarım herşey istedikleri gibi olur??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2017 17:22
üzüldüm ya harbiden :( böyle ufak çaplı stüdyoların kapanmasını istemem,ne güzeldi o torchlight 1 ve 2..dediğiniz gibi inşallah yeniden bir araya gelirler farklı bir stüdyo ile
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight'ın geliştiricisi kapatıldı
İlginizi Çekebilir