Total War'unkötü oyuncularını temizlemek harekete geçildi

Furkan Güler 13.07.2018 - 11:37
Bakalım başarabilecekler mi?

Strateji dünyasının en iyi oyunlarını ortaya koyan seri Total War kanadında ilginç bir olay yaşanıyor. Geliştirici ekip Creative Assembly'de çalışan Grace Carroll, Total War'un Steam topluluğundan oldukça şikayetçi durumda. Topluluğun fazlasıyla toksik olduğunu belirten Carroll, böylesine kötü bir topluluğa sahip oldukları için normal oyuncuları kendi topluluklarına katamadıklarını söylüyor. Bu sebepten dolayı stüdyo oyunun Steam forumlarını düzenlemesi için özel bir kişiyi moderatör olarak atamış. Yaşanan bu durumu ciddiye alan Creative Assembly, forumda kötü söz söyleyen ve kötü başlıklar atan oyuncuları uzaklaştıracak.

Creative Assembly ekibi Total War forumlarını düzeltmeye kararlı

Şahsen Total War'u çok aktif bir şekilde oynamadığımdan, forumlarının ne derece ateşli olduğunu bilmiyorum. Fakat Creative Assembly ekibi bu işi bu kadar ciddiye alıyorsa, görünüşe göre Total War'un Steam forumlarıyla başa çıkmak fazlasıyla zor olacaktır. Son olarak Total War Saga: Thrones of Britannia oyunuyla oyuncuların karşısına çıkan geliştirici ekip, vikingler ve saksonların savaşını anlatıyordu. Vikinglerin tarihinde yer etmiş önemli hükümdarları oyun içine koyan yapımcılar, bu sayede kendini oyunculara daha fazla sevdirmişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 15.07.2018 15:45
Bende total war aktif oyuncusuyum.Steamde boş konuşup kargaşa çıkaran oyuncular fazla.Çünkü eski oyunları oynayıp temeli sağlam atmış oyuncu az bu yüzden yeni başladığı ve hakkında neredeyse hiçbirşey bilmediği oyun hakkında atıp tutuyor.Buda oyunu bilen oyuncuları sinire sokuyor.Özellike işe yaramaz veletler sürüsü Türk oyunculuğu için kötü imaj.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War'un topluluğunu temizlemek için özel çalışma başlatıldı
İlginizi Çekebilir