Treyarch ekibinin Battle Royale sektöründe kendine güveniyor

Furkan Güler 22.05.2018 - 13:12
Call of Duty: Black Ops 4'ün geliştiricisi, kendinden emin açıklamalar yaptı.

Battle Royale türünün milyonlarca oyuncuya hitap etmesi sonucunda büyük geliştiriciler de bu türe akın ettiler. Call of Duty: Black Ops 4'ten hikaye modunu çıkartan geliştirici ekip, bunun yerine oyuna Battle Royale ve zombi modu ekleyecek. Hal böyle olunca oyuncular bu modlardan endişe duymaya başladı. Ancak oyunu geliştiren Treyarch, oyunculara özellikle Battle Royale modunun güzel olacağını söyledi. Ayrıca geliştiriciler, rekabet ortamını kızıştırmak için Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale modunun Fortnite ve PUBG'den daha iyi olacağını vurguladı.

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale nasıl olacak?

Hali hazırda Battle Royale moduna dair elimizde düzgün bir oynanış videosu bile bulunmazken geliştiricilerin böylesine açıklamalar yapması, tam da Activision'a bağlı şirkete yakışacak bir hareket olmuş. Hali hazırda Battle Royale modunu avucunun içinde tutan Fortnite ve PUBG'nin yanında Black Ops 4'ün neler yapabileceğini merak ediyoruz. Ayrıca Fortnite'ın oynaması ücretsiz olduğunu düşünürsek, Black Ops 4'ün şansının pek iyi olmayacağını tahmin edebiliriz. Bakalım Treyarch, nasıl bir içerik ile karşımıza çıkacak?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 22.05.2018 20:06
Dün Black Ops 3 indirdim oynadım hesapta duruyordu hiç adam gibi bakmamıştım bile. Treyarch'ın yaptığı ve hala 2 ayda bir desteklediği(IW'den önce gelmişti).
Adamlar ne yapmış öyle ya, zombisi olsun mpsi olsun gerçekten başarılı iş çıkarmışlar yer yer WW2'den başarılı. Özellikle zombisi çizgi film animasyon tarzına yakınlaşmış, ayrıca mpsinin menüsü, grafikleri bana Destiny 2 tarzı bir oyunu anımsattı ve savaş mekanikleri Destinyden kanımca daha iyi. Salak bir hata yapmazlarsa ve adam gibi bir heuristic 3rd party anti-cheat koyarlarsa ki COD serisinin en büyük eksikliğidir, BO4'ün başarısına eminim. BO2'yi de çok sevmiştim zamanında 1 gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2018 18:08
Zannetmıyorum boyle bır oyun yapıyorsan ılk steame geleceksın gelmıyorsanda bu basarıyı blızzard ıle yakalayacağını sanmıyorum yada daha buyuk basarılara gelecekken steamde olmadığın ıcın gelemeyeceksın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2018 15:19
Multiplayer FPS yapimi konusunda son derece basarililar.Bence yapacaklari battleroyal oyunu ne Fortnite'a ne de PUBG ye benzeyecek.(Ne Fortnite gibi arcade, ne de Pubg kadar simulatif olacagini sanmiyorum).
Manhunt Two
Manhunt Two 22.05.2018 16:21
Ama ikisinden de iyi olacaktır 3 yıldır ne yapıyorlar sanki :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Treyarch ekibinin Battle Royale türünde kendine güveni tam
İlginizi Çekebilir