1/2

Tüm ayrıntılarıyla LG Optimus 3D

Ali Osman Uz 16.02.2011 - 15:43
Dünyanın ilk 3D telefonu LG Optimus 3D'nin sır perdesi ortadan kalktı
Dünyanın ilk 3D akıllı telefonu olan LG Optimus 3D'nin teknik özellikleri Dünya Mobil Kongresi'nde sunuldu. Şimdi gelin bu farklı akıllı telefonun niteliklerine bir göz atalım.

LG Optimus 3D'nin teknik özellikleri oldukça etkileyici

4.3 inç WVGA ekranı ile gözlüksüz üç boyut sunacak olan LG Optimus 3D, 1GHz çift çekirdekli OMAP4 işlemciye, 8GB depolama alanına, HSPA+ ve DLNA desteğine sahip. HDMI 1.4 çıkışı ve 5MP arka kamerası da bulunan LG Optimus 3D, 1500 mAh batarya ile birlikte gelecek. Optimus 3D, iki boyutlu videoları 1080p kalitede, üç boyutlu videoları 720p kalitede oynatabiliyor.

LG Optimus 3D, şimdilik Android 2.2 kullanıyor

Üretim öncesi modeli sergilenen LG Optimus 3D, Android'in 2.2 Froyo versiyonunu kullanıyor.

Tüm ayrıntılarıyla LG Optimus 3D
 
LG Optimus 3D yazılım olarak tamamen 3D değil

LG Optimus'un 3D yazılımları özel bir bölged bulunuyor. Android Gallery bölümü üç boyut desteğine erişmiş değil. Yani LG Optimus'un her şeyinin üç boyutlu olmadığını söyleyebiliriz.

LG Optimus 3D'nin üç boyut tecrübesi çok etkileyici

LG Optimus, Mobile World Congress'in göz alıcı ürünlerinden biri. Üç boyut hissini oldukça başarılı yansıtan telefon gözü ağrıtmayacak şekilde başarılı bir dizaynla üretildi. 3D olmadan da epey güçlü bir performans sunan LG Optimus 3D'nin başarılı olacağını tahmin etmek zor değil.