Türk yapımı eSpor filmi için beklenen ilk fragman paylaşıldı

Furkan Güler 17.09.2018 - 17:21
Sizce olmuş mu?

Çağımızın popüler spor kategorileri arasında hızlı bir şekilde giren eSpor, ülkemizde League of Legends ve Counter Strike sayesinde bilinirliğini artırdı. Özellikle League of Legends kanadında yüzbinlerce oyuncuya hitap eden eSpor sektörü için Türk yapımı ilk film geliyor. İyi Oyun adını alan film, diğer eSpor yapımlarının aksine belgesel tadında değil, daha çok kurgu bir hikayeyi anlatacak. Birbirine benzemeyen 5 oyuncu, bir araya gelerek hedefledikleri turnuvayı kazanacak. Baş rolde Kerem Bürsin, Afra Saraçoğlu, Yiğit Kirazcı ve ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın olduğu film, eSpor tutkunlarını heyecanlandırdı.

Merak edilen İyi Oyun filminden ilk fragman nihayet geldi

7Yüz, Çarpışma ve Kosmos gibi yapımlar sayesinde kendinden söz ettiren Umut Aral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Cenk karakterinin, turnuvadan alacağı para ile kardeşini kurtarmaya çalışmasını izleyeceğiz. Oyun olarak League of Legends'ı tercih eden filmin fragmanı ilk olarak Türkiye Büyük Finali'nde yayınlandı.

2 Kasım 2018 tarihinde vizyona girecek olan, oynadığı oyuncular yanı sıra eSpor kültürüne hitap ettiği için uzun süre gündemden düşmeyecektir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2018 17:03
Abi banada kamera verin bende film çekeceğim hem de daha güzelini çekeceğim orda kantır sıtrayk olacak takımın adı da ikibinliler olacak baş çocuğun babası alkolik bir müptezel olacak sonra turnuvadan kazandığı parayla babasını tedavi ettirip sevdiği kızla öpüşecek. (Desteklerinizi bekliyore)
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 18.09.2018 00:01
kanserlendiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı eSpor filminden ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir