Türk yapımı Haunt Chaser'dan ilk oynanış fragmanı yayımlandı

Eren Eroğlu 13.07.2021 - 14:02
Haunt Chaser, Clock Wizard Games tarafından geliştirilmekte olan bir çevrimiçi korku oyunu. Bugün ilk oynanış fragmanı ile karşımıza çıktı.

Clock Wizard Games tarafından geliştirilen ve tamamen Türk yapımı olan, bir çevrimiçi co-op korku deneyimi sunmayı hedefleyen Haunt Chaser oyunundan ilk fragman yayımlanmış bulunuyor. Geliştirici ekibin içerisinde No70: Eye Of Basir'in yapımcıları da bulunuyor. Haunt Chaser, bir oyuncunun paranormal bir varlık olarak oynayacağı ve ''Chasers'' rolündeki diğer oyuncuların gizli sırları açığa çıkarırken, hapsolmuş masum ruhları da kurtarmaya çalışacağı bir korku oyunudur.

Haunt Chaser bu yaz erken erişime açılıyor

Türk yapımı Haunt Chaser'dan ilk oynanış fragmanı yayımlandı

Bugün paylaşılmış olan oynanış fragmanının sonunda ''Bu yaz'' ve ''Sezon bir'' ifadeleri vurgulanıyor. Oyun, bu sene içerisinde ilk sezonu ile birlikte erken erişime açılacak. Oyunun ilk sezonu Yetimhane'de geçecek ve ilerleyen zamanlarda daha farklı temalı sezonlar ücretsiz bir şekilde yayımlanacak. Yapımda özellikle vurgulanan özellik oynarken yapacağınız iş birliği gibi gözüküyor. İsterseniz tek başınıza bu sırları çözmeye veya masum ruhları kurtarmaya gidebilirsiniz fakat ekip halinde çalışırsanız başarma olasılığınız çok daha yüksek olacaktır.

Ayrıca oyun ilk etapta 4v1 PvP mantığı ile çıkacak olsa da, Steam açıklamasında ilerleyen zamanlarda 4 kişilik bir co-op macera modunun ekleneceği belirtiliyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir veya yayımlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 15.07.2021 18:58
Yine mi yürümeli korku oyunu acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2021 19:38
Ülkede gelişme görmek sevindirici :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı Haunt Chaser'dan ilk oynanış fragmanı yayımlandı
İlginizi Çekebilir