Türkiye'nin en büyük FPS finali Wolfteam ile geliyor

Merlinin Kazanı 28.09.2017 - 13:11
Galakticos vs HWA takımları finalde kozlarını paylaşacak

eSpor organizasyonları artık ülkemizin de oyun tarafındaki en önemli organizasyonları haline geldi. İşte Netmarble Türkiye'de FPS alanında en büyük finallerden birine imzaatmaya hazırlanıyor. Firmanın Wolfteam için düzenlediği 2017 Türkiye Kupası’nın son perdesini gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Gaming Istanbul 2017 Wolfteam Şampiyonası ile birlikte başlayan sezon, Wolfcity turnuvalarıyla 8 şehri gezdikten sonra Wolfteam tarihinin en görkemli finaline şahit olmaya hazırlanıyor.

Turnuvalar 8 şehirde düzenlendi

Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, Bursa, Gaziantep, Ankara, Adana, Antalya, Kayseri, İzmir ve İstanbul olmak üzere 8 şehirde Wolfteam Türkiye Kupası 2017 kapsamında Wolfcity Turnuvası düzenledi.

En iyi Wolfteam’ciler kazanacak

Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, firmanın Türkiye’de oyuncu olan gençlere eSpor aracılığıyla istihdam sağlamayı amaçladıklarını söyleyerek, oyununun eSpor müsabakaları için 2 yılda büyük bir değişim gösterdiğini de sözlerine eklemiş. Wolfteam’de Espor heyecanının zirve noktasının yaşanacağı bu finali herkesi izlemeye davet eden Aras Şenyüz “Wolfteam Türkiye Kupası finalinde yarışacak olan, sezon boyunca en iyi 2 performansı gösteren HWA Gaming ve Galakticos takımlarına başarılar diliyorum. Böyle bir organizasyon gerçekleştirecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Tüm Espor tutkunlarını 30 Eylül Cumartesi günü Uniq İstanbul sahnesine davet ediyorum.” dedi.

HWA Gaming ile Galakticos espor kulüplerinin yarışacağı Wolfteam Türkiye Kupası Finali, 30 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Turnuvayı izlemek isteyenler biletleri Biletix’ten Goblincon İstanbul Cumartesi günü için alabilir. Bu büyük final aynı zamanda https://youtube.com/JoygameWolfteam adresinden de canlı olarak yayınlanacak. Tüm takım listesi ve etkinlik hakkında bilgi için: https://www.joygamesports.com‘a gidilebilir

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 19:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2017 21:31
wolfteam oyun mu ya ? ahahhahhhahahahahahhaahhahhahaahahhahaahahahhaahahahahahahahha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkiye'nin en büyük FPS finali Wolfteam ile geliyor
İlginizi Çekebilir