Türkiye'nin en büyük oyun turnuvası başlıyor!

Merlinin Kazanı 20.05.2011 - 17:13
Playstore ile “En Büyük Ödüllü” online turnuva başlıyor...
TTNET, oyun tutkunlarını Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük ödüllü, geniş katılımlı çevirimiçi oyun turnuvasına davet ediyor. Sıkı oyuncuların birbiriyle kıyasıya yarışacağı Playstore - Crysis 2 Oyun Turnuvası, 1 Haziran – 1 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Turnuva için kayıtlar, 20 Mayıs2011 tarihinden itibaren www.esl.eu/tr adresinden yapılabiliyor.

Türkiye'nin en büyük oyun turnuvası başlıyor!
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, oyun pazarına yaptığı katkıları sürdürüyor. Yaklaşık 2 ay önce Türkiye’nin ilk ve tek çevrimiçi dijital oyun mağazası Playstore.com’u açan TTNET, şimdi de oyun meraklıları için Crysis 2 Oyun Turnuvası’nı düzenliyor. Turnuva için kayıtlar 20 Mayıs  2011 tarihinden itibaren www.esl.eu/tr adresinden yapılabiliyor. Türkiye’nin en büyük çevrimiçi oyun turnuvası olan bu organizasyon boyunca, birbiriyle kıyasıya yarışacak oyuncular, 40 bin TL değerinde hediyeler kazanacak.

1 Haziran – 1 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya, ilk 15 gün yalnızca Playstore.com üzerinden Crysis 2 oyununu satın almış olan oyuncular maçlarına başlayabilecek. Diğer tüm orijinal Crysis 2’ye sahip olan oyuncular ise 15 Haziran 2011 tarihinden itibaren turnuva maçlarına başlama hakkına sahip olacak. Oyunu Playstore’dan almış olan oyuncuların şansı, 15 gün daha fazla maç yapma avantajından dolayı diğerlerine göre daha yüksek.

Turnuvaya kayıtlar, 20 Mayıs 2011 tarihinden itibaren, 35 ülkeden 3 milyon kayıtlı oyuncusuyla dünyanın en büyük çevrimiçi oyun turnuvası organizasyonlarından olan ESL’in (Electronic Sports League) Türkiye web sitesinden (www.esl.eu/tr) yapılabiliyor.

Türkiye'nin en büyük oyun turnuvası başlıyor!
“En iyi Crysis 2 oyuncusu benim” diyen herkesin tek başına veya 4 kişilik takımıyla dahil olabildiği turnuvaya yaklaşık bin kişinin katılması ve 100 bin oyun severin turnuvayı izlemesi bekleniyor.

Turnuva maçları sadece orijinal oyunla oynanabildiğinden Playstore turnuva katılımcılarının oyunu uygun fiyatla satın alabilmesine de olanak sunuyor. Bu sayede, turnuva boyunca katılımcılar Crysis 2 oyununa 59,95 TL’ye https://crysis.playstore.com adresinden sahip olabiliyorlar.

40 bin TL değerinde ödüllerin dağıtılacağı turnuva sonunda gerçekleştirilecek büyük finalde, dereceye girenlerden 5 kişiye LG 47 inç 3D TV, 5 kişiye LG 3D monitör, 5 kişiye ise LG 3D Bluray Oynatıcı hediye edilecek. Böylece oyuncular dünyanın en gelişmiş 3D teknolojisine sahip bu oyunu dünyanın en gelişmiş 3D TV’leri ile oynama zevkine kavuşacak. Ayrıca yarışmaya katılanlar, Logitech Gaming Klavye ve Fare seti ile Crysis 2 figürü kazanma şansı elde edecek.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için: www.esl.eu/tr

https://www.playstore.com/haber/playstore-crysis-2-turnuvasi-0

-Basın Bülteni
Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türkiye'nin en büyük oyun turnuvası başlıyor!
İlginizi Çekebilir