Tweet düzenleme butonu sonunda geliyor

Murathan Özlü 2.09.2022 - 18:18
Twitter, kullanıcıların yıllardır talep ettiği Tweet düzenleme butonu sistemini Twitter Blue abonelerinin erişimine açarak deneyecek.

Tweet düzenleme butonu gerçek oluyor.  Eski Twitter CEO'su Jack Dursey'in hep karşı çıktığı hatta 2020 yılında "hayatta eklemeyiz" dediği tweet düzenleme butonu, Eylül ayının ilerleyen döneminde Twitter Blue abonelerinin erişimine açılarak denenecek. Twitter Blue,  Twitter'ı özelleştirmenize yarayan ücretli bir abonelik sistemi.

Twitter'ın en çok istenen özelliği, Tweet düzenleme butonu yolda

Twitter'ın duyurusuna göre tweet düzenleme özelliği şimdilik firma içinde deneniyor. Twitter, sistemi denediklerini esprili bir dille şöyle duyurmuş:
" Düzenlenmiş bir tweet görürseniz bu, düzenleme butonunu test ediyoruz demektir. Endişelenmenize gerek yok."
Tweet düzenleme özelliği yine de belli kısıtlamalar ile gelecek.

Tweet düzenleme butonu
Twitter'ın paylaştığı bilgilere göre kullanıcıların tweetlerini düzenlemek için yalnızca 30 dakikaları olacak. Bu da, tweet gönderildikten yarım saat sonra düzenlenemez hale gelecek demek oluyor. Ayrıca, yine Twitter'a göre:
"Düzenlenmiş tweetlerin altında bir ne zaman düzenlendiğini belirten bir yazı, ikon ve etiket yer alacak böylece kullanıcılar orijinal tweet'in değiştirildiğin bilecekler."
Ayrıca, ikona tıkladığınızda tweet'in düzenleme geçmişini de görebileceksiniz.  Tweet düzenleme isteği, Twitter'ın en çok istenen özelliğiydi denilebilir. Şu an Twitter'ın dava açtığı Elon Musk, Twitter hissesi satın aldıktan hemen sonra "Düzenleme butonu istiyor musunuz?" diye anket açmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2022 08:07
çok basit birşey bu neyini deneyecek, olması gereken bir şeyi unutmuş eklememiş şimdi sanki yenilik yapıyormuş gibi deneme falan diyorlar, artist bunlarda ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tweet düzenleme butonu sonunda geliyor
İlginizi Çekebilir