Ubisoft, Assassin's Creed Shadows Kahramanlarının Romantik İlgi Alanlarını Açıkladı

Tunay Şahin 24.05.2024 - 11:38
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows kahramanlarının farklı romantik ilgi alanlarını doğruladı.

Ubisoft, Assassin's Creed Shadows hakkında önemli detaylar paylaştı. Şirket, oyunun kahramanları olan siyah samuray Yasuke ve kadın ninja Naoe'nin romantik olarak farklı insan tiplerine ilgi duyacaklarını doğruladı. Bu açıklama, Ubisoft'un web sitesinde yayınlanan yeni bir blog yazısında yer aldı.

Assassin's Creed Shadows: Yasuke ve Naoe'nin Romantik Tercihleri

Blog yazısında, Yasuke ve Naoe'nin geçmişleri, oynanış farklılıkları ve cinsel tercihleri gibi çeşitli konulara değiniliyor. Ubisoft, oyuncuların Assassin's Creed Shadows'ta tanıştıkları "farklı insan tipleriyle" romantizm kuracaklarını ve "çok sayıda ilişki" yaşayacaklarını belirtti. Şirketin ifadesine göre, "Naoe ve Yasuke'nin farklı kişilikleri, diğer karakterlerle farklı ilişkiler ve uyumlar kurmalarına da yol açıyor ve insanlar hakkında her zaman aynı şekilde hissetmiyorlar, insanlar da onlar hakkında her zaman aynı şekilde hissetmiyor. Romantik olarak da farklı tipteki insanları çekecek ve onlardan etkileneceklerdir. Bu ikili sayesinde oyuncular çok sayıda ilişkiyi deneyimleyebilecekler."

Ubisoft, Assassin's Creed Shadows Kahramanlarının Romantik İlgi Alanlarını Açıkladı

Assassin's Creed Serisinde LGBTQ+ Temsili

Assassin's Creed Shadows, oyuncuların romantik ilişkilerini özgürce seçmelerine izin veren ilk Assassin's Creed oyunu değil. Önceki oyunlar olan Odyssey ve Valhalla'da, kahramanlar Kassandra ve Eivor biseksüeldir ancak oyuncunun seçimlerine bağlı olarak heteroseksüel veya eşcinsel de olabilirler. Oyuncular, hemen hemen istedikleri herkesle romantik ilişki kurabiliyorlardı.

Assassin's Creed serisinde ayrıca birçok LGBTQ+ yan karakter de bulunuyor ve Shadows'un bu geleneği sürdüreceği öngörülüyor. Ubisoft'un yeni oyunu, farklı ilişki dinamiklerini ve romantik tercihleri keşfetmek isteyen oyunculara geniş bir yelpaze sunmayı vaat ediyor. Bu çeşitlilik, oyunun hikayesine derinlik katacak ve oyuncuların karakterlerle daha güçlü bağlar kurmasına olanak tanıyacak.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2024 13:56
Seriden bu kadar tiksineceğimi hayal bile etmezdim. Farcry ve Ghost Recon yanına AC seriside eklendi artık. Ah Ubi ah.. Keşke yok olup gitsen.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2024 01:57
Nedir bu anlamsız Ubisoft nefreti? Bir akıma kapılmışsınız, hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz. Bu kadar farklı tarzda ve ortalama üstü(arada da çok iyi) oyun üreten bir firma söyler misin bana? Yere göğe sığdıramadığınız birçok oyunu(en tepede Elden Ring) Ubisoft yapsa gömmelere doyamazdınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2024 03:10
Valhalla pek sarmadıydı da origins ve odysey çok eğlenceliydi bence. Bu oyunlarda eşcinsellik varmış yokmuş isteyen istediği gibi oynuyor, ben oynarken hiç farketmedim bile. Çok takılınılcak bir konu değil gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2024 23:31
Küçücük çocuklar alıyor oynuyor bu oyunları. Mesela gta +18 bir oyun, sor bakalım buradaki arkadaşlar ilk gta oyunlarını kaç yaşında oynamışlar. Ebeveynler sorumsuzdur, bu bütün dünyanın gerçeği. Bunlar beynini kavanoza koymuş, turşu kafalı şirketler. (Beyinleri ve turşu yer değiştirmiş)
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2024 20:52
02:32 Peki firma uymuyorsa buna suç yinede ebeveynlerin midir? Eğer uyulacak bir durum varsa, firmada bu duruma uyum sağlamalı öyle değil mi? Robot değiller herhalde, onlarında çocukları vardır.
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2024 02:32
Kimse ebeveynlerin yerine geçecek değil. Sen kendi çocuğunu korumuyorsan kimse korumaz. Sen kendi çocuğunla ilgilenmiyorsan, kimse ilgilenmez. 18+ ise 18+'lar oynayacak demektir, uymuyorsan buna suç sendedir, firmada değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2024 16:39
abartmayın eski acler de dahil bi çok oyunda var. sanki oyun hemcinsini öpmek üzerine.saçmalık düzeyinde abartılıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2024 11:54
Ubisoft firması kendi ismini o kadar değersizleştimiştir ki şimdi logosunu görsem midem kalkar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Assassin's Creed Shadows Kahramanlarının Romantik İlgi Alanlarını Açıkladı
İlginizi Çekebilir