Ubisoft+ Game Pass'e gelebilir: Sinyal verildi

Batuhan Bolat 1.05.2022 - 17:13
Ubisoft Netherlands Instagram hesabı Ubisoft+ için bir gönderi paylaştı. Oyunculardan biri Ubisoft+ Game Pass isteğinde bulundu. Gelen yanıt ise şaşırttı.

Ubisoft Netherlands Instagram hesabından Ubisoft+ için 100'den fazla oyuna erişim yapabileceğiniz ile ilgili bir gönderi yayınladı. Bu gönderinin altında onlarca yorum geldi. Bu gönderinin altına gelen yorumlardan birisi ise Ubisoft+ Game Pass'e gelmesiyle alakalıydı. Ardından yoruma yanıt veren Ubisoft Netherlands ekibi oyuncuları heyecanlandırdı.

Ubisoft Netherlands Ubisoft+ Game Pass için "Yakında" sinyalini verdi!

Bir Reddit kullanıcısı Ubisoft Netherlands'in Instagram profilinde yayımladığı son gönderiye gelen bir yorumu fark etti. Yorumda bir kullanıcı "Gooi maar op gamepass" yani "Gamepass'e at" anlamına gelen bir yorum yaptı. Ubisoft Netherlands resmi hesabı ise "Soon!" yazarak yakında gelebilir tarzında bir yanıt verdi.

Ubisoft+ Game Pass'e gelebilir

Bu durum Reddit'e taşındığında çok fazla tartışıldı. Reddit sosyal paylaşım platformunda onlarca yorum yapıldı ve tartışıldı. Birçok kullanıcı "Yakında" denmesine rağmen aylarca hatta yıllarca zaman geçebileceğini de söyledi. Kimisi ise bu durumu saçma buldu. Nitekim tüm bu tartışmaların sonunda ise Instagramda ilgili gönderinin altında onlarca yanıt geldi. Ubisoft "Soon!" yazdığı yanıtını sildi ve ardından gönderinin altında ufak bir açıklamada bulundu.

Ubisoft Netherlands gönderinin altında şu sözlere yer verdi:

"Karışıklık için özür dileriz! Bunu netleştirmemiz gerekiyor. Ubisoft+ gelecekte Xbox'a geliyor  ancak Xbox Game Pass hakkında henüz hiçbir şey bilinmiyor. Örneğin, Rainbow Six Extraction Xbox Game Pass için zaten mevcut. Herhangi bir yanlış umut için özür dilerim! Bu konuda henüz başka bir bilgi bilinmiyor."

Bu sözlerin ve silinen yorumun ardından net bir sonucun olmadığını görüyoruz. Ancak bizce ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Gelişmeleri heyecanla bekliyor olacağız.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 21:46
Microsoft ubisoftu satın alacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 12:10
Microsoft sen başımıza gelmiş en güzel şeysin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2022 08:33
Gelecek mi gelmeyecek mi diye tartışmak yerine Ubisoft'u satın almak çok daha doğru olur.Yılda minimum 3 adet oyun çıkaran ve bunu uzun süre DLC lerle destekleyen,bünyesinde onca hit oyunu barındıran Ubisoft,Gamepass için altın değerinde.Bethesda ve Activision yanına Ubisoft çok yakışır.??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2022 23:51
ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsun çünkü :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2022 23:28
Nice…..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft+ Game Pass'e gelebilir: Sinyal verildi
İlginizi Çekebilir