Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint başarısız olduğunu kabul etti

Furkan Güler 25.10.2019 - 16:37
Hatayı kabullenmek de bir erdemdir.

Geçtiğimiz Perşembe günü Ubisoft'un düzenlediği yatırımcı toplantısında firmanın gelecek projeleri hakkında açıklamalar yapıldı. Watch Dogs Legion, Gods & Monsters ve Rainbow Six Quarantine oyunlarının ertelendiğini duyuran Ubisoft, bunun yanında bu sene çıkan The Division 2 ve Ghost Recon Breakpoint hakkında da açıklamalar yaptı. Spesifik olarak oyunların adını vermese de, oyunlarının geliştirme sürecinde hata olduğunu söyleyen firmanın CEO'su Yves Guillemot, topluluklarının bu tarz oyunları kabul etmediğine dikkat çekti. Yaptıkları hatanın farkında olduklarını belirten Guillemot'un Breakpoint'ten sonra böyle bir açıklama yapması, oyunun başarısız olduğunu gösteriyor.

Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint başarısız olduğunu kabul etti

Çıktığı hafta indirime giren Breakpoint'in akıbetinin ne olacağını merak ediyoruz. Büyük reklam kampanyalarıyla piyasaya çıkan oyunun ardından Ubisoft, yeni Far Cry'ın da geliştirme aşamasında olduğunu açıklamıştı. Sizce Ubisoft, bu jenerasyonda sergilediği tutumunu bir sonraki jenerasyonda da sergileyebilecek mi? Hep birlikte göreceğiz. Son olarak firmanın üzerinde çalıştığı Beyond Good and Evil 2'nin ne durumda olduğu da oldukça merak ediliyor. Umarız Ubisoft, gelecek oyunlarında topluluğunu memnun edecek işler ortaya koyabilir.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
ouz1905
ouz1905 26.10.2019 06:58
nerde o eski ubisoft. prince of persia efsane 3lemesini bizlere sevdiren. splinter cell efsanesini bizlere sevdiren o kaliteli yapım şirketi. gerçekten artık yaptıkları oyunlar beni sarmıyor. hepsi kötü demiyorum ama gerçekten beğenmiyorum oyunlarını. rockstar games, naughty dog, sony santa monico stüdyo, cd Project red gibi kaliteli oyunlar yapan sağlam yapımcılar listesine ubisoftu ekleyemiyorum. umarım sonra ki jenerasyonda sağlam yapımlarla gelir mesela yeni splinter cell gibi yeni prince of persia gibi efsane serileri sağlam görsellerle küllerinden doğdurabilirse bizler içinde çok sevindirici olmakla beraber o eski günlerinede geri döner.
ouz1905
ouz1905 29.10.2019 18:31
09.56 değerli arkadaşım. Kusura bakma ama mantik hatalarıyla dolu yorumlar yapmışsın. Oyunun güzelliği kaç platforma çıktığı ile ilgili değildir. Ps4 özel oyunlarının birçoğunu beğeniyorum. Kendini kanıtlamış oyunlar mesela Uncharted 4, God of war the last of us gibi efsane oyunlar başka platforma çıkmadı dye kötü denilebilir mi. Bu nasıl bakış açısı. Yada pahali veya ucuz olması bunlar oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirir mi. Sen sıyrıl bu kafadan. Bana göre herşey grafik değil. Ama bulunduğu nesilin platformun gücünü zorlasın isterim gerçekçi göze hoş gelsin isterim. Uncharted 4 te herşey grafik mi yada god of war da yada the last of us ta yada red dead redemption 2 de. Bunların görselleri iyi olmakla beraber atmosferi, hikayesi guzel, vuruş hissi iyi seviyede oynanabilirliği rahat, diyaloglar sağlam. Rocstar gamesin nesi kaliteli yazmıssin az ötede oyna kardeşim. Rockstar games gta dan ibaret değildir. Muhalif olmak için muhalif olmuşsun.
warehouseman
warehouseman 26.10.2019 10:36
Tamamiyle düşüncelerinize katılıyorum,Prince Of Persia serisi bence Assasin's Creed serisine rakip olmasın diye çıkarılmıyor düşüncesindeyim,Splintercell serisinin en iyi oyunuda bana göre Chaos Teroy'dir.O oyundan sonra stealth tarzı yavaş yavaş action tarafına kaydığı görüşündeyim.
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2019 09:56
Rockstar dediğin elinde 4 seri bulunan bi firma. Nesi kaliteli?? Naughty ve sony santa zaten kendi konsolu dışına çalışmaz. Yani o da kaliteli değil. Cd projekt hariç. Adamlar on njmara oyun yapıyor bide çok ucuza drm korumasız satıyor. Size göre herşey grafik. Saydığın firmalara bakarsak :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2019 02:25
Aynı oyunun cilalısı tam oyun parasına. ??????????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2019 19:35
far cry, division, ghost recon, watchdogs hepsi hemen hemen aynı oyunlar. Hatta AC bile bunlara benziyo aynı kafada açık dünya zırvaları yapmaya devam ederlerse yeni watchdogs'ta çakılır. Biraz capcomu örnek alsın eskiler dönüp bi pop oyunu çıkarsın.
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2019 03:09
mantıklı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2019 00:59
her oyunda aynı mekanikler,kabak tadı vermeye başladı,oyundan ümidim çok yüksekti ancak,vasat kalmış hissiyatı felan çok zayıf yapay zeka rezalet....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2019 19:13
Abi yeter ya watch dogs , AC , ghost recon , division yeter ya... Bir gods & monsters'tan umutluyum bir de beyon good & evil 2
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint'in başarısız olduğunu kabul etti
İlginizi Çekebilir