Psikolojik korku oyunu Transference, Ubisoft tarafından duyuruldu

Furkan Güler 12.06.2018 - 01:08
Yapım aşamasında ünlü oyuncu Elijah Wood'un dahil olduğu oyunu merak ediyoruz.

Geçtiğimizde dönemlerde Elijah Wood'un farklı bir video oyunu üzerinde çalıştığını ve bu oyun için özel bir ekip kurduğu haberini sizlere vermiştik. İşte o oyun, Ubisoft'un E3 2018 konferansında görücüye çıktı. Sadece sanal gerçeklik platformu için geliştirilen Transference isimli oyunda, bir bilim adamının kendi beyninden aldığı bilgilerle ailesini sanal ortamda yaşatmasına tanık olacağız.

Psikolojik korku oyunu Transference, E3 2018 fuarında Ubisoft tarafından duyuruldu

Metaforlar ile hikayenin anlatılacağı söylenilen oyunda zaman zaman bilim adamının bilinç altına gireceğiz. Teknolojiyi ve korku öğesini bir arada sunacağı söylenen Transference, aynı zamanda sinematik sahneleri ile de dikkat çekiyor. Sinematik sahneler için Elijah Wood'a danıştığını söyleyen Ubisoft, bu tarz atılımları ile farklı türlerde yeni bir şeyler deneyecek.

Bulmacalar eşliğinde ana senaryoda ilerleyebileceğimiz oyunda korku öğelerinin ne denli oyuncuları etkileyeceği de merak konusu olmuş durumda. Ayrıca oyunun sanal gerçeklik için geliştirmesi, bu tarz öğeleri daha da ilgi çekici bir hale getiriyor. Bakalım SpectreVision ekibi ve Ubisoft, nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacak? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2018 14:19
Bu bi downgrade yiyecek var ya uff
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, psikolojik korku oyunu Transference'ı E3'te duyurdu
İlginizi Çekebilir