Ubisoft, World in Conflict’in yapımcısını alıyor

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Ubisoft, World in Conflict’in yapımcısını alıyor


Ubisoft bugün, Malmö’de meskun Massive Entertainment isimli Activison Blizzard’a ait stüdyoyu aldığını duyurdu. Satınalım, personelin yanısıra GZS oyunu World in Conflict markasını da kapsıyor.
Stüdyo 1997’de kurulmuş olup halihazırda 120 geliştiriciyi istihdam ediyor. Game Developers Research 2008’de Massive Entertainment, dünyanın en iyi 50 geliştirme stüdyosu arasında boy gösterdi. Stüdyonun gerçek zamanlı stratejideki tanınmışlığı sadece World in Conflict’le de sınırlı değil.
Ubisoft’tan Christine Burgess-Quemard: “Massive’nin çok yetenekli takımını Ubisoft ailesi içinde görmekten çok mutluyuz. Ubisoft hızlı adımlarla büyüyor. Burda stratejimiz dünya çapındaki kreatif ekiplerimizi güçlendirmek. Piyasada ise Massive’nin çok kreatif bir takımı içinde barındırdığı bir gerçek. Kabiliyet ve inovasyon güçleri stüdyoya, dünya çapındaki Ubisoft ağına hızlı bir entegrasyon sağlayacak.” dedi.
Massive Entertainment de Ubisoft için sadece methedici sözler söyledi ve müşterek geleceklerinin bu sinerjiden istifade edeceğini vurguladı. Massive Entertainment şu sıralar PS3 ve Xbox 360 için "World in Conflict: Soviet Assault" üzerinde çalışıyor. Çıkış tarihi henüz belli olmasa da Ubisoft’un satınalımı çalışmalara etki etmeyecektir.

KAYNAK
Ubisoft, World in Conflict’in yapımcısını alıyor
computerbase.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, World in Conflict’in yapımcısını alıyor
İlginizi Çekebilir