Ultimate Admiral: Age of Sail erken erişim olarak çıkış yaptı

Berat Darıcı 6.03.2020 - 15:26
Deniz ve kara savaşları ile karşımıza çıkan Ultimate Admiral: Age of Sail, Steam üzerinden PC için 119 TL fiyat etiketi ile erken erişim olarak çıktı.

Game-Labs tarafından geliştirilen ve yayınlanan strateji simülasyon oyunu Ultimate Admiral: Age of Sail, Steam üzerinden PC için erken erişime açıldı. Oyuna dışarıdan bakınca içeride bolca deniz savaşı var gibi gözüküyor. Fakat durum pek öyle değil. Oyunda bolca karada yaşanan arazi savaşları da var.

Oyun erken erişimde İngiltere ve ABD savaşlarına odaklanmakta. Her biri 3 bölüm, 30 deniz ve kara savaşına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca erken erişim bitene kadar tahmini 9 aylık bir süreden bahsediliyor, oyuna her bir taraf için 2 yeni bölüm ve 15 yeni savaş eklenmesi planlanıyor.

Oyunda vaat edilenler arasında gerçekçi manevra hareketleri, gerçekçi yelkenler, detaylı hasar modelleri, benzersiz hedef sistemi gibi özellikler var. Oyundaki gerçekçi yelken fiziği ile rüzgar yönüne göre savaşı kontrol etmek savaşı kazanmanızdaki büyük etkenlerden birisi olacak. Ya da rüzgardan faydalanalım derken çok yüksek hızlı rüzgarlarda yelkeni tam açmak geminizi alabora edebilecek. Rüzgara karşı yelken açmak mı? Bence denemeyin.

Ultimate Admiral: Age of Sail erken erişim olarak çıkış yaptı

Geliştirici ekip Ultimate Admiral: Age of Sail için yoğun araştırma yapmış

Ultimate Admiral: Age of Sail'de bolca tarihi gemi ve silah var. Yapımcı ekip oyunu yapmadan önce yelkenli gemiler, ateşli silahları ve geçmiş deniz savaşları hakkında yüzlerce saatlik araştırma yapmış. Oyuna küçük bir filo oluşturarak başlıyoruz. Daha sonra bu filoyu büyüterek korkunç bir savaş filosu haline getiriyoruz. Savaşlara katılmak amirallerinizi daha tecrübeli yapıyor. Filonuzu hızlı, ya da manevra kabiliyeti yüksek, ya da ağır silahlara sahip olmak gibi çeşitli yönlerden güçlendirebilirsiniz. Elbette bunların hepsini aynı anda yapmak pek mümkün değil.

Her savaşın sonunda itibar ve kariyer puanı, altın ve ek olarak madalya kazanıyorsunuz. Bu kaynakları yeni teknolojilere harcayabilirsiniz. Oyunda 54 farklı teknoloji var. Altın ile geminize top satın alabilir, geminizde yeterli yer varsa top sayısını arttırabilirsiniz. Gemilerinizi geliştirebiliyorsunuz. Burada da yine altın devreye giriyor.

Toplamda 6 bölüm ve 60 kara ve deniz savaşı ile erken erişime açılan oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. 119 TL fiyat etiketi ile satışa çıkan oyunun resmi web sitesini de buraya bırakıyorum.

The Last Sky erken erişime açıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ultimate Admiral: Age of Sail erken erişim olarak çıkış yaptı
İlginizi Çekebilir