Uncharted 2 için single player demo yok!

Orçun Çavuşoğlu 3.06.2010 - 12:31
Uncharted 2 için single player demo yok!

Merlinin Kazanı - Extra Oyuncuların Buluşma Noktası

         Naughty Dog'un açıklamasına göre, Playstation 3 kullanıcıları tarafından büyük bir merakla beklenilen aksiyon oyunu "Uncharted 2: Among Thieves" için oynanılabilir tek-oyunculu demo yayımlanmayacak.

         Geliştirici ekip, 15 dakikalık kısa bir gösterim oynanışı için yoğun bir çalışmanın yanında, çeşitli lojistik sorunların da bu kararı almalarına neden olduğunu belirtti. Sonuç olarak, ekip, tek-oyunculu demo yerine çok-oyunculu demo üzerinde yoğunlaşacak.

         1up'a konuşan sanat yönetmeni Amy Hennig, "Sağlam bir tekli-oyuncu demosu daima düşünülüyor." yorumunda bulundu ve ekledi: "Size fayda sağlayacağını veya uzun vadeli olup olmayacağını her zaman tartışabilirsiniz; çünkü fazlası, hikayede nerede olduğunuzu anlamanıza ve sonra tek-kişilik demoda neler olduğunu takdir etmenize bağlıdır."

         Naughty Dog'dan Evan Wells de katılımda bulunarak: "12-15 saatlik deneyimden ve bir şekilde onu 15 dakikaya düşürmenizden bahsetmiyorum. Demek istediğim, birkaç saatin üstünde alıştırmasını yapacağınız, yüzlerce hareket içeren önemli bir şeyimiz var ve şayet birini ateşin içine atarsınız..." dedi.

KAYNAK
Uncharted 2 için single player demo yok!
psu.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 2 için single player demo yok!
İlginizi Çekebilir