Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Uncharted 2, X360'da imkansız

Uncharted 2, X360'da imkansız

Uncharted 2, X360'da imkansız
Naughty Dog’un yardımcı başkanı Christophe Balestra, Uncharted 2: Among Thieves’ın teknik ihtiyaçlarının, oyunun aynı şekilde Xbox 360’ta çalışmasını “imkansız” kıldığına inanıyor.

Balestra “Bu oyunun Xbox 360’ta çalışamayacağını garanti ederim. Bu imkansız olurdu. Bundan yüzde 100 eminim” dedi.

“Oyun Blu-ray ve sabit diskin kombinasyonu” açıklamasını yapan yetkili, 25 GB diskin her bitinin doldurulduğunu belirtti. “Oyunun tamamını yükleme olmaksızın oynayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunu kurmanız da gerekmiyor. SPU’lardaki (Synergistic Processing Units) tüm işlem sonrası (postprocessing) efektlerini yapıyoruz. Sağladığımız alan derinliği (depth of field) kalitesini Xbox’ta yapamazsınız” diyen Balestra şunları ekledi: “Makinenin gücünü tamamıyla kullanmakiçin çok zaman harcadık.”

Bu, Naughty Dog’ın Uncharted 2’nin teknik becersini veya PS3’ün gücünü övdüğü ilk konuşması değil. Sony’nin sahibi olduğu stüdyo, ilk oyun makinenin sadece yüzde 30-40 kapasitesini kullanırken, ikinci oyunun cihazın tüm gücünü kullandığını belirtmişti.

Kaynak: www.eurogamer.net

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

ya mgs 4 diyosunuz grafik olarak çokmu üstün uçmayın Allahınızı seviyosanız

0 puan
MO
MK Okuru

yaa 3 satırlık yazıya roman gibi yorum yazmışınız yazık vaktinize bırakın bu işleri oyun moyun oturun öss ye çalışın kazanamassanız 2.yıl dershane ye vericeeniz parayla xbox560 da ps4 de alırsınız:D

0 puan
MO
MK Okuru

GEOW 2' yi oynadım bitirdim gerçekten çok güzel bir oyun ve çok kaliteli grafiklere sahip bu oyunu ps3' te bir oyunla karşılaştırmak gerekiyorsa killzone2 ile karşılaştırmak daha uygun olur ama bu karşılaştırma sonunda galip çıkan killzone2 olur. XBOX360' ın en iyi grafikli oyununu getirseniz bile ps3 exc. oyunlarının grafik kalitesinde değil malesef. İki konsolada sahibim o yüzden fanatiklik yapmak gibi bir derdimde yok.

0 puan
MO
MK Okuru

beyler ps3 ün exc övüyosunuz ama gow 2 de boru değil grafik olarak oynayında bakın derim 2 konsolada sahip biri olarak konuşuyorum

0 puan
MO
MK Okuru

Allah aşkına kaçınız konsollarda bu grafiklerle oyun oynadınız yada kaç tane oynadınız ki bu oyun ps3' ün gücünü kullanmıyor diye ahkam kesiyorsunuz. Şimdide açıkça fanatiklik yapmak yerine gizli fanatiklik yapmaya çalışıyorsunuz.

0 puan
MO
MK Okuru

04:41:38 yazan arkadaşım, herkes ne demiş bu oyun (uncharted2) ps3'ün tüm gücünü kullanıyor denecek kadar iyi bir grafikli oyun değil demiş herkes, senin verdiğin linkin bu oyunla bir ilgisi yok. hatta 15:29:59 da ki ps3 sahibi arkadaş "gt5 felan desen anlarım da uncharted 2? yapmayın ya. bu oyun ps3'ün gücünü felan yansıtmıyor, çok daha kaliteli ps3 oyunları var oynadığım." demiş. fanatik fanatik yorumlar yapmadan önce haberi bir okuyun isterseniz.

0 puan