Uncharted 3'ten etkilenmek için beş sebep

Burçin Aygün 15.09.2011 - 10:56
Güçlü adımlar
Uncharted bir yandan yaklaşırken oyun hakkında birbirinden özel yorumlar da gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de oyunu beklemek ve oyun konusunda heyecan duymak için gereken beş sebep.

Grafikler:

İlk yapım ormanlar ve mağaralar konusunda üstün bir iş çıkarmış, detayları ile şaşırtmıştı. İkinci oyun kendini iyice geliştirmiş, renk paleti ve ışıklandırma ile beğeni toplamıştı. Uncharted 3 ise dolaşacak çok daha fazla alan, dolayısıyla görsel olarakdaha çok özellik sunuyor. Alev efektleri, Londra'nın karanlık arka sokakları, harika bir şekilde render'lanmış duvarlar, hepsi de harika gözüküyor.

Multiplayer:

İkinci Uncharted atlayıp, zıplayarak adeta bir kahraman gibi gerçek bir aksiyon filminin içindeymişcesine size harika bir deneyim sunuyordu. U3 ise eklenen silah mod'ları, çok daha hareketli çarpışmalar ile yine kendini aşacak gibi.

Hikaye:

İlk iki oyun bize Drake, Victor ve sevgili Elena gibi harika karakterleri tanıtarak çok eğlenceli bir maceraya sokmuştu. Şimdiyse çok daha gizemli ve karanlık bir hikaye bizi bekliyor. Üstelik oyunun kötüsü de bu sefer çok daha etkileyici olacak gibi.

Uncharted 3'ten etkilenmek için beş sebep
Oynanış:

Uncharted, Prince of Persia: The Sands of Time'dan beri en iyi oynanışa sahip oyunlardan biri. Gerçek bir hazine avcısı gibi harekeet edip, rahat kontroller ile tehlikenin içinden geçebiliyordunuz. Uncharted 3 ise gelişmiş ve zihni daha çok zorlayan bulmaca sistemi, siper alma ve harika silahlar ile ilk iki oyunu da geçecek gibi görünüyor.

Naughty Dog Sürekli Gelişiyor:

İlk oyun iyiydi ancak biraz kısaydı ve kusursuz değildi. İkinci yapım daha uzun, daha hareketli ve gerçek bir aksiyon filminin içindeymişcesine sizi heyecanlandıran bir yapımdı. Naughty Dog her zaman eksikeleri göz önünde tuttu ve bir sonraki yapımda bunları ortadan kaldırmaya çalıştı. Üçüncü Uncharted'ın ise en iyisi olacağını beklemek pek de yanlış olmaz gibi.
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 3'ten etkilenmek için beş sebep
İlginizi Çekebilir